Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok , hónapok óta próbálkozunk, eddig eredménytelenul.Az utolsó p.é-kor egyutt voltunk tobbszor is.Most feb.10 (nem) kellett volna megjonnie, nem is jott meg , két napja késik , érdekes mód pár napja fáj a petefészkem,szúr, belenyillal,olyan érzésem van mint amikor a p.é-kovetkezne(mindíg megérzem) ugyanolyan tuneteim vannak..Már egy ideje "mindjárt megjon" érzés(betéttel szaladgálok, mert attól tartok megjon),valamint eszem vlmit, majd olyan 1.5,2-órára rá olyan éhes vagyok mint aki egész nap nem evett semmit sem a mellem rettenetesen fáj.Ma reggel teszteltem de negatív lett, tanácstalan vagyok ,most már attól félek, hogy vlmi komoly bajom van...Mi lehet velem?
2008. febr. 12. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ne izgulj,nincsen semmi bajod.

Nekem is kb.5 nappal kesobb mutatta ki a teszt,h babas vagyok.Vszinu nem volt meg eleg hcg a szervezetedben.Par nap mulva csinalj ismet tesztet,amikor En 5 nappal a megnemjott mesi utan megcsinaltam mar nem kellett a reggeli vizelet sem.

Es amiket leirtal ugyan ezek a tunetek voltak nalam is,mondjuk az ehseget kiveve,mert azt nem vettem eszre,h ehesebb lennek mint elotte,de a mellfajdalom ,a mindjart megjon erzes az nalam is volt.

Melyik tesztet probaltad?Mert itt vki irta,h melyik a legjobb,ami nagyon hamar kimutatja,megprobalom neked visszakeresni es megirom,h melyiket probald legkozelebb.

Drukkolok,h par nap mulva + legyen az a teszt

102 hetes kismama

2008. febr. 12. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is tesztelj újra pár nap múlva. Nekem is hasonló tüneteim voltak az első hetekben. (Egy 18 hetes kismama)
2008. febr. 12. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A gabriel,corax/nekem ez mutatta ki/es a clerblue amit irtak tobben is,h jo.

De arban a gabriel,es corax az olcsobb.

10 hetes kismama

2008. febr. 12. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bocs, hogy kimosolyogtam amit írtál, de olyan mintha a saját történetemet olvastam volna.

Én azt mondom, hogy most állj le a tesztelgetéssel hisz csak 2 nap telt el és várj még kb. 3 napot! Tudom nehéz lesz megállni. Nekem Nov. 7-én kellett volna megjönnie,de nem izgattam magam mert gondoltam úgyis késik és úgysem fog elsőre összejönni! Ott ültem a munkahelyemen és azt éreztem hogy fáradt vagyok.... de miért? Picit szúrkált a hasam.. gondoltam na akkor biztos megjön. Sogornőmnél nagy téma a baba tervezés mert szeretne de nem jön össze. Ő cseszegetett, minden nap, hogy na?? mi van már? menj haza és tesztelj! Én meg mondtam, hogy dehogy is, eszem ágában sincs. Ha terhes is vagyok én akkor is várok legalább 1 hetet a tesztig. Így is lett mert már untam napi 8 órában a kérdéseit. Úgy felhúzott 1 hét után hogy haza mentem és esti vizelettel csináltam egy tesztet amin láttam, hogy ebből nem lesz semmi. Ott is hagytam és elmentem átöltözni. Kb 5 perc múlva visszamentem a fürdőbe hogy eldobjam a tesztet. és amikor felemeltem akkor láttam csak hogy 2 csik van rajta. Annyira örültem neki, hogy elkapott a nevetés és a párom ebből jött rá hogy babánk lesz. Elsőre sikerült!!!

2 nap múlva este azért még 1x csináltam egy tesztet, hogy biztos-e? Most 17-ik hétben vagyok és izeg- mozog rúgdos a pici.

A mellem a második héttől elkezdett rettenetesen nőni és annyira fájt, hogy néha még sírtam is a fájdalomtól. 75B-ről 85B-re változott EDDIG!!!

Sok sikert és drukkolok!!!

Írd majd meg, hogy mi lett!!!

2008. febr. 12. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is 10.én kellett volna (nem) megjönnie,de késik, és ugyan ezek a tüneteim vannak. Még én se merek tesztet venni, mert volt hogy késett,de ezek a tünetek teljesen mások mint az eddigiek. Szoval várj még egy picit, én is ezt teszem, és szurkolok neked.
2008. febr. 12. 11:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom válaszaitokat, picit megnyugottam..A teszteket amiket említettetek nem ismerem mivel szlovákiai magyar vagyok , nálunk más tesztek vannak forgalomban..Még annyit csak , hogy az utolsó mensim elso napja jan.14,termékeny napjaim 27,28,29 voltak.Mi egyutt voltunk jan.26,28,29-én, ha most utánna számolok az 5-hétben járok (ha járok), létezik, hogy a farkaséhségen , petefészek szuriban,mell fájdalmon kivul nincs más tunet??Aciklusom 27-29.napos,teszteltem mert fura , hogy szúr a hasam , meg éhes vagyok-aranyosak vagytok, orulok, hogy rátok találtam...
2008. febr. 12. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szlovákiai magyar vagyok, nekem a Rapiclear nevezetű teszt vált be, de ha bemész egy gyógyszertárba, kérsz terhességi tesztet, felkínálnak vizelet sugarasat és vizelet csepegtetőset, választék van (kb. 100 - 140 Sk, én 120ért vettem). Én a csepegtetőset ajánlanám. Azt nem tudom megmondani a drogériákban milyen márkákat kínálnak. Úgy gondolom a gyógyszertárban kaphatóak megbízhatóak. Sok szerencsét
2008. febr. 12. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Tudom ajánlani a GS Mamatest-et- gyogyszertárban kaphato- 118 Sk- ba kerul, vmint ha bemész a DM-be, találsz 86 Sk- ért Modrá správa nevut. Sok sikert, remélem teljesul a vágyad!!!!!
2008. febr. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!