Létezik olyan, hogy a teszt pozitív, látszik a petezsák, de nincs benne baba?
Újra 23:10-es vagyok
"Meg, hogy jobb oldalon 12mm-es folyadék tart. képlet?"
A petefészkedben vagy a méhedben?
Ha a petefészekben látták akkor az lehet a corpus lutheum (sárgatest) innen szabadult ki a petesejt.
Ha a méhedben látták: a petezsákra utaló képeletet is szokták így leírni ( ha a leleteden nincs konkrétan feltüntetve, hogy a petezsák xy mm akkor arra utalhat)
Leírom a leletem, így talán egyszerűbb.
Uterus: 76X32mm,alakja szabályos, szerkezete normális. Endometrium: 10mm, szerkezete normális. fundusban 3,8 mm-es petezsákra susp. képlet. Jobb oldalon 12mm-es folyadék tart. képlet, douglasban kevés folyadék (4 mm). Lássa nőgyógyás, jav. B-hcg.
Nah, ez a mai. A méhem nagyobb, a petezsáknál meg vmit elgépeltek, mert tegnap 28mm ma meg 3,8mm? Vért ma vettek, holnap megyek vissza. Ennyit tudok, meg annyit, hogy vérzek ezerrel.... :(
Hogy vagy? vérzel még?
Ird meg majd,hogy mi a bhcg adata.jo?
szurkolok!!!!
14:30-as vagyok!
Sajnos nem tudom értelmezni, hogy mit takarhat az a folyadékkal teli képlet. Biztos, hogy nem a petezsák.
Sajnos lehet, hogy ma már csak 3 mm a petezsák :(
Nagyon-nagyon átérzem, hogy min mész most keresztül :(
Novemberben én is ugyan ezt az utat jártam végig :(
Tudom, hogy nehéz erősnek maradni, nem is kell (nem is lehet) bárki-bármit is mond! :(
Nemsokára minden kiderül!
Szorítok továbbra is! Olvastam én csodákról! Kívánom, hogy Veled is megtörténjen!
Szia!
Kérlek írj pár sort, mi van veled? Aggódom, sokat gondolok rád.
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy csak most, de eddig nem volt erőm ideülni a géphez. A baba, elmet és művi befejezést is csináltak. 21.-én kilökődött a petezsák este, 22.-én elmnetem orvoshoz és benn is fogtak a kórházban. Akkor azt mondták, hogy valószínű van méhen kívül is egy baba, mert a béta hcg-m nem igazán csökkent. Előző héten voltam újra orvosnál, hál' Isten nincs méhen kívül másik baba. Köszönöm, hogy írtatok és, hogy gondoltatok rám!
Legyen szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!