Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy a teszt...

Létezik olyan, hogy a teszt pozitív, látszik a petezsák, de nincs benne baba?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 15:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Újra 23:10-es vagyok

"Meg, hogy jobb oldalon 12mm-es folyadék tart. képlet?"

A petefészkedben vagy a méhedben?

Ha a petefészekben látták akkor az lehet a corpus lutheum (sárgatest) innen szabadult ki a petesejt.

Ha a méhedben látták: a petezsákra utaló képeletet is szokták így leírni ( ha a leleteden nincs konkrétan feltüntetve, hogy a petezsák xy mm akkor arra utalhat)

2011. ápr. 21. 14:30
 22/27 A kérdező kommentje:

Leírom a leletem, így talán egyszerűbb.

Uterus: 76X32mm,alakja szabályos, szerkezete normális. Endometrium: 10mm, szerkezete normális. fundusban 3,8 mm-es petezsákra susp. képlet. Jobb oldalon 12mm-es folyadék tart. képlet, douglasban kevés folyadék (4 mm). Lássa nőgyógyás, jav. B-hcg.

Nah, ez a mai. A méhem nagyobb, a petezsáknál meg vmit elgépeltek, mert tegnap 28mm ma meg 3,8mm? Vért ma vettek, holnap megyek vissza. Ennyit tudok, meg annyit, hogy vérzek ezerrel.... :(

2011. ápr. 21. 15:39
 23/27 A kérdező kommentje:
Félek, nekem kell ez a baba! :(
2011. ápr. 21. 15:41
 24/27 anonim ***** válasza:

Hogy vagy? vérzel még?

Ird meg majd,hogy mi a bhcg adata.jo?

szurkolok!!!!

2011. ápr. 21. 22:20
 25/27 anonim ***** válasza:

14:30-as vagyok!

Sajnos nem tudom értelmezni, hogy mit takarhat az a folyadékkal teli képlet. Biztos, hogy nem a petezsák.

Sajnos lehet, hogy ma már csak 3 mm a petezsák :(

Nagyon-nagyon átérzem, hogy min mész most keresztül :(

Novemberben én is ugyan ezt az utat jártam végig :(

Tudom, hogy nehéz erősnek maradni, nem is kell (nem is lehet) bárki-bármit is mond! :(

Nemsokára minden kiderül!

Szorítok továbbra is! Olvastam én csodákról! Kívánom, hogy Veled is megtörténjen!

2011. ápr. 21. 22:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérlek írj pár sort, mi van veled? Aggódom, sokat gondolok rád.

2011. ápr. 25. 16:46
 27/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most, de eddig nem volt erőm ideülni a géphez. A baba, elmet és művi befejezést is csináltak. 21.-én kilökődött a petezsák este, 22.-én elmnetem orvoshoz és benn is fogtak a kórházban. Akkor azt mondták, hogy valószínű van méhen kívül is egy baba, mert a béta hcg-m nem igazán csökkent. Előző héten voltam újra orvosnál, hál' Isten nincs méhen kívül másik baba. Köszönöm, hogy írtatok és, hogy gondoltatok rám!

Legyen szép napotok!

2011. máj. 2. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!