Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy a teszt...

Létezik olyan, hogy a teszt pozitív, látszik a petezsák, de nincs benne baba?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 15:01
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%
Én is így jártam, 6 hetesen a doki nem látott csak petezsákot, így visszarendelt egy hét múlva. A következő Uh-on sem látott semmit, így befektetett a kórházba megfigyelésre. 1 hét múlva 8 hetesen elhalt a terhesség nem növekedett és missed. ab.-ot csináltak. Nagyon megviselt. Remélem veled nem történik meg. Szorítok értetek.
2011. ápr. 20. 15:41
 12/27 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nem sok minden!!

nekem igy nézett ki egy leletem ez a 6 hetes volt.

14 mm szabályos petezsákban, 1 mm emrió, szivhang még nincs.

Valószinű ,hogy nem látott semmit a petezsákba ezért nem került rá a leletedre!!!

Hát én nagyon drukkolok!!!Irj majd mindenképp mi volt !!!!!

2011. ápr. 20. 15:42
 13/27 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!Amugy nekem 7 hetesen elhalt a magzat ,de később vették észre igy nekem is missed Ab lett a vége!!!

Remélem neked nem kell ezen a szörnyűségen átmenni!!

2011. ápr. 20. 15:44
 14/27 anonim ***** válasza:

Tényleg van ilyen. Márminthogy nincs benne embrió, csak az üres petezsák. Mikor babás lettem fórumoztam egy portálon és végül az egyik lánynak pont ez volt, sajnos missed ab lett a vége. Az a terhességem nekem is elhalt. :(

De most még ne aggódj túlzottan, lehet ott van a baba. De lelkileg készülj fel a legrosszabbra is. :(

2011. ápr. 20. 20:46
 15/27 anonim ***** válasza:

28mm-es petezsákban sajnos már lennie kellene embriónak.Tudom, rossz ezt hallani,de én pont 3 hete estem át ugyanezen:-( 8és fél hetesen üres volt a petezsák, és egy kis bevérzés is volt, mondta a doki, hogy nincs értelme tovább várni,missed ab lett a vége.

Egy esélyed lehet még, hogy a baba jóval később fogant, vagy hogy a dokinak nem túl jó a gépe, és emiatt nem látszik!

2011. ápr. 20. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem novemberben 7 hetesen volt 28 mm-es petezsákom. Már az elejétől üres volt. 2 hetet vártunk, de 9 hetesen missed ab és műszeres befejezés lett a vége :(

Most újra babát várok és már 5+5 héten volt szívhangja az 1 mm-es babának!

Kívánom, hogy Veled ne történjen meg!!!

Szorítok nagyon!

2011. ápr. 20. 23:10
 17/27 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Még annyi, hogy ha félsz, inkább menj el egy másik orvoshoz, hogy csináljon UH-t. Volt már olyan, hogy feleslegesen rémisztgették a kismamát, mert bamba volt az UH-os. Remélem, nálad minden rendben lesz.
2011. ápr. 21. 08:23
 18/27 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza. Változatlanul vérzek, sőt, egyre erősebben. Ma is csináltak UH-t, a petezsák nőtt, a méhem is nagyobb, de nem láttak benne smmit. Elküldtek vérvételre is, majd holnap kell visszamennem, de nem mondtak semmit... :(
2011. ápr. 21. 12:47
 19/27 A kérdező kommentje:
És mi az, hogy douglasban kevés folyadék (4mm)? Meg, hogy jobb oldalon 12mm-es folyadék tart. képlet?
2011. ápr. 21. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnapi 23:10-es vagyok.

A Douglas üreg a hasüreg lemélyebb pontja, ezért bármiféle vérzés (vagy más folyadék) oda csordogál le.

Azt sajnos nem tudom, hogy Nálad ez mit jelenthet :(

Pihenj sokat!

Nagyon szorítok!

2011. ápr. 21. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!