Létezik olyan, hogy a teszt pozitív, látszik a petezsák, de nincs benne baba?
Hát ez tényleg nem sok minden!!
nekem igy nézett ki egy leletem ez a 6 hetes volt.
14 mm szabályos petezsákban, 1 mm emrió, szivhang még nincs.
Valószinű ,hogy nem látott semmit a petezsákba ezért nem került rá a leletedre!!!
Hát én nagyon drukkolok!!!Irj majd mindenképp mi volt !!!!!
Utolsó vagyok!Amugy nekem 7 hetesen elhalt a magzat ,de később vették észre igy nekem is missed Ab lett a vége!!!
Remélem neked nem kell ezen a szörnyűségen átmenni!!
Tényleg van ilyen. Márminthogy nincs benne embrió, csak az üres petezsák. Mikor babás lettem fórumoztam egy portálon és végül az egyik lánynak pont ez volt, sajnos missed ab lett a vége. Az a terhességem nekem is elhalt. :(
De most még ne aggódj túlzottan, lehet ott van a baba. De lelkileg készülj fel a legrosszabbra is. :(
28mm-es petezsákban sajnos már lennie kellene embriónak.Tudom, rossz ezt hallani,de én pont 3 hete estem át ugyanezen:-( 8és fél hetesen üres volt a petezsák, és egy kis bevérzés is volt, mondta a doki, hogy nincs értelme tovább várni,missed ab lett a vége.
Egy esélyed lehet még, hogy a baba jóval később fogant, vagy hogy a dokinak nem túl jó a gépe, és emiatt nem látszik!
Szia!
Nekem novemberben 7 hetesen volt 28 mm-es petezsákom. Már az elejétől üres volt. 2 hetet vártunk, de 9 hetesen missed ab és műszeres befejezés lett a vége :(
Most újra babát várok és már 5+5 héten volt szívhangja az 1 mm-es babának!
Kívánom, hogy Veled ne történjen meg!!!
Szorítok nagyon!
Szia!
Tegnapi 23:10-es vagyok.
A Douglas üreg a hasüreg lemélyebb pontja, ezért bármiféle vérzés (vagy más folyadék) oda csordogál le.
Azt sajnos nem tudom, hogy Nálad ez mit jelenthet :(
Pihenj sokat!
Nagyon szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!