Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi görcs peteérés elött?

Mensi görcs peteérés elött?

Figyelt kérdés

Április 7-én jött meg ,ma hajnalban arra keltem,hogy enyhe mensi szerű görcseim vannak.Enyhén érzem de érzem.Nem olyan mint a peteérésnél,azt már sikerült megkülönböztetni.

Nem értem hogy lehet mert 32 napos ciklusaim vannak,és még peteérésem sem volt.

Nem értem mi lehet!

2011. ápr. 20. 14:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát annyi sok furcsa tünettel találkozom én is, hogy egyszerűen nem értem! :) Én kb. 1 héttel vagyok még csak a peteérés előtt, de nekem tegnap este is voltak már szurkálások, meg ma is, és ezután jöttek most a nyillalások is a hüvelyembe is meg a fenekembe is és néha feszít a hasam! Fogalmam sincs, miért vannak ezek mindig! Én mindent megérzek úgy látszik, minden apróságot, de tényleg érezhető teljesen és olyan furcsa! És hol vagyok még énis az ovulációtól!
2011. ápr. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!