3 napja néha-néha előjövő mensitől gyengébb alhasi görcs, pattanások, erősebb folyás! most vagyok a 12.napon! Ezek a peteérés jelei lennének?
Figyelt kérdés
2008. jún. 15. 16:10
1/4 anonim válasza:
Szia!Nagy valószinüséggel igen ez a pé-ed lesz!Én is most igy vagyok ezzel.Most jólenne ha 2naponta együtt lennétek!!!!! Mi is ezen vagyunk igyhát tegnapnek is álltunk:))Remélem összejön!Szoritok!!
2/4 anonim válasza:
Ja elfelejtettem kérdezni,hogy a cicid is elkezdett fájni??
3/4 A kérdező kommentje:
hát az annyira nem
néha-néha belenyilal egyet de csak a jobba
hónalj tájékán
biztos ott is dolgoznak a mirigyek...
én is szorítok neked
mi már 9-től együtt vagyunk,addig pihentünk! és neked is több napja tart ez a görcsölgetés?
2008. jún. 15. 16:41
4/4 anonim válasza:
1-válaszoló vagyok!Mi ebben a hónapban már a menszi 1 napjátol együtt voltunk ugy hogy:1,3,5,8,11....stb(mert sosem lehet tudni...:)Mert azt mondják,hogy az orgazmus is kiválthat bármikor pé-t!Majd meglátjuk:)))Sok sikert!Y
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!