Miért esnek egyesek hónapok múlva csak teherbe, valaki meg már szinte rögtön az lesz?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban sajna megjött a nem várt mensim.2008. febr. 12. 05:37
1/8 anonim válasza:
szia.amit mindenképp tudnod kell hogy menzi alatt is lehet egy nö terhes hisz én 3 honapig menzisztem..utána derült ki a baba..hogy miért nem tudom..miota probálkozol?
2/8 anonim válasza:
Sajnos ez így van.Nem mindenki olyan szerencsés, hogy rögtön terhes legyen.Én biztos vagyok benne hogy soksat számít hogy mi van az agyadban, mármint mire gondolsz.Az agy sokmindent képes befolyásolni.Én is annyira szeretnék babát, már 8 hónapja próbálkozunk, de semmi.Pedig rendszeresen járok orvoshoz, minden rendben van, és mégsem esem teherbe. Kitartást előbb utóbb mindenkinek összejön.
3/8 anonim válasza:
Na ezt én sem értem!!! ((((-:
Miért van az, hogy a munkatársam a 3. babáját szüli, pedig védekeztek, mert nem akartak már többet?
Ez nem igazság! Rám miért nem bíznak egy babát "odafent"?
4/8 anonim válasza:
Szia! Ez egy nagyon jó kérdés!! Első gyermekemmel úgy lettem terhes,hogy nem terveztük. 30 nap alatt csak egyszer voltunk együtt a párommal mégis sikerült, most, hogy szeretnénk második babát is, nem sikerül,pedig már 5 hónapja próbálkozunk. Erre sajnos nem lehet tudni a választ,hogy miért van így ...
5/8 A kérdező kommentje:
Még csak 2 hónapja próbálkozunk...
2008. febr. 12. 17:40
6/8 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés volt amire szerintem sokan szeretnénk tudni a választ és ami sokáig rejtély marad!!Mi is nagyon szeretnénk babát nem régóta próbálkozunk de ez már örökkévalóságnak tűnik(3 hónapja)!!!Ma volt elvileg p.é.-em ma együtt is voltunk a párommal de nem tudom hogy lesz-e v.mi!!Már nem is merek rá gondolni ez a hónap is baba mentes lesz az életemben :-(((((((((Szorítok mindenkinek aki ilyen cipőben van!!!Nekünk is kijárna már ez az érzés, hogy milyen kismamának lenni!!Bár mindenki azt mondja hogy jön majd ha akar!!Csak ezzel az a baj hogy könnyű mondani!!!!!
7/8 anonim válasza:
mi 8.honapja probálkozunk és semmmi.én sem értem és kezdek kicsit idegess lenni hogy nincs semmi baj és mégsem.
????!!!!
8/8 anonim válasza:
amikor én elsőre engedtem meg hogy bennem élvezzen el a férjem,egyből teherbe estem.pedig nem akartunk babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!