Ebből lehet babó vagy baj van nálam? Hogyan értelmezhető a görbe?
Miből gondolod, hogy baj van????
Sőt!!!
Ez a görbe kezd erősen háromfázisúvá válni, ami a terhesek 80-90 %-ára jellemző!
10-ik napon lehetett a pé-d, ebből következően 10+16, azaz a 26-ik napon tesztelhetsz szinte teljesen biztosat, ha aznap nem esik le a hőd, és a mensid sem jelentkezik.
Tényleg??? Jaj, köszönöm, akkor most megint reménykedem.
Valahogy azt éreztem, hogy nem volt peteérésem. Vagyis szúrkált néha néha, de nem tudtam pontosan. Akkor a 26. napom előtt ne is teszteljek?
tesztelni tesztelhetsz, de lehet, hogy még negatív lesz. Saját tapasztalat, hiába írják a tesztre, hogy pé után 10 nappal kimutatja a terhességet, nekem 10 naposan teljesen negatív volt, 13 nappal pé után olyan ha akarom látom, ha akarom nem vonal volt rajta, és két napos késésnél volt egyértelműen erősen pozitív.
Azért írtam neked a pé + 16 napot, hogy ne csalódj. Ugyanis ha a 16-ik napon sem jön meg, és még mindig magasabb tartományban van a hőd, akkor szinte 100 %, hogy terhes vagy.
Nagyon sok hasznos infót találsz ezen a weboldalon hőmérőzésről, trifázisú görbéről, terhességi tesztekről ( fotóval!) és egyebekről.
Sok sikert, aztán majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!