Terhes lehetek? Kicsit meg vagyok ijedve.
Figyelt kérdés
3. gyermekem 14 hónapos, 10 hónapos volt, amikor először megjött, azóta 29 napra mindig pontosan meg is jött. 1,5 hónapja hagytuk abba a szopizást ( ezt csak azért irom, hogy nem e ez kavar most be), azóta megjött március 19-én és azóta nem. Férjemmel voltunk együtt félidőben, óvszerrel "védekeztünk", amit csak az aktus végén vett fel. Napok óta barnás, krémes folyásom van, de ez nekem azért nem mérvadó, mert a második, harmadik terhességemnél szintén volt ilyen pecsételésem a nem várt idején, szedtem is rá duphastont. Viszont én mensik előtt is szoktam barnázni, úgyhogy most nem tudom, hogy mi a manó van. Szeretnénk még gyereket, de nem most, hanem egy pár év múlva, most eléggé kitölti az időmet a 3 apróság, meg építkezünk is, szóval nem nagyon férne most bele az életünkbe egy bébi ismét. Persze biztos nem vetetném el, csak azért meg vagyok kicsit rettenve, hogy mi lehet, miért nem jön meg? Vagy szopizás abbahagyása után kell idő mire észhez tér a szervezet?2011. ápr. 19. 09:48
1/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de ha nem férne bele egy gyerek az életetekbe most, akkor miért nem védekeztek normálisan? Mert a "csak a végén húztuk fel a gumit" nem igazán számít rendes védekezésnek.
2/7 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos volt, amikor először megjött, azután szinte órára pontosan 28 naposra beállt. Erre egyszer csak nem jött meg, pedig tudtam, hogy nem lehetek terhes. Csináltam egy tesztet, negatív lett. Aztán vmikor 46-48 napra jött meg. Azóta ismét szabályos. Ha azóta nem jött meg, inkább vegyél egy párszáz Ft-os tesztet, minthogy idegeskedsz. Én a bizonytalanságot utálom a legjobban, nem tudom te hogyan vagy ezzel.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg lehet meg kéne csinálnom egy tesztet, végülis nem vesztek vele. 9 éve igy védekezünk és eddig még csak 4-szer lettem terhes,amikor szerettük is volna ( ebből egy vetélés lett sajnos). Tudom, hogy nem a legjobb védekezési forma igy, de a férjem nagyon biztos magában. És eddig még be is jött neki. Na délután csinálok egy tesztet, lehet hogy nálam is csak a hormonok szórakoznak és meg izgulok itt feleslegesen.
2011. ápr. 19. 10:29
4/7 anonim válasza:
Van egy kis esély rá,hogy terhes vagy,de lehet,hogy azért sem jön meg,mert izgulsz is! Drukkolok a negatív teszthez!
Majd írd meg,hogy mi lett!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Nem mertem tesztet csinálni, de most már annyira ideges vagyok, hogy holnap reggel tényleg megcsinálom. Egyik pillanatban az van bennem, hogy ha már most jön a baba, akkor sebaj, másik pillanatban meg úgy megijedek a gondolattól, hogy rendesen görcsöl a hasam. Barnás folyásom elég sok van, de mint már irtam a 3. terhességemnél is volt. Viszont nem görcsölök,nem fáj a derekam, mint szokott mensi előtt. Majd megírom holnap az eredményt!
2011. ápr. 19. 22:31
6/7 A kérdező kommentje:
Megjött ma reggel hála. :)
2011. ápr. 20. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!