Nekem miért nincs terhes tünetem?
:D
Ez aranyos.
Ne aggódj, semmi baj nincs, ha nem vagy rosszul a terhességtől.
Nekem mindkét gyerekkel elmaradtak ezek a tünetek, sőt, azt hiszem, azóta se éreztem magam olyan energikusnak és egészségesnek, mint terhesen. A hegyet el tudtam volna hordani!
Eleinte kissé aluszékonyabb voltam, rettentő jókat horpasztottam délelőtt tízig hétvégén, meg este is hamar elaludtam, de olyan jókat aludtam, hogy ezzel se volt semmi gond. :)
Egyszer hánytam az elsővel, de a mai napig eskü alatt is állítom, hogy a borzalmas ketchuptól volt (soha többé nem is veszek olyat), és nem a terhességtől.
Ne aggódj, mindenkinek mások a tünetek, a pozitív terhességi teszt bőven elég jelzés!
Lesz még bőőőőven sűrű vizelési ingered, mellfeszülés is, ne aggódj! XD Egy pár hónap, és a pici babád folyton a tele hólyagoddal fog focizni. :D
Gratulálok a babához, és nyugodj meg!
Egyáltalán nem biztos hogy lesz tüneted a 6. hét után sem... Nekem nem volt, mázlista vagyok :)))))
Most is annyi a tünetem hogy nőtt a pocim (nem is kicsit:) és mocorog Pöttömke :)
19 hetes km
Igen, igazán tényleg csak 6 hét után jelenek meg a tünetek.
Tényleg a aranyos vagy... de ne akard pl. h hányingered legyen mert hidd el nem tudod mivel jár.
Egyébként gratulálok és boldog babavárást neked.
Köszi! Kedvesek vagytok!:)
Csak valahogy mindig úgy képzeltem a terhességet, mint az amerikai filmekben. Hogy hányok, apa meg fogja a hajam!:)
De viccet félretéve, az is megfordult a fejemben, hogy nehogy valami baj legyen, hogy nincs tünet. Illetve,hogy 3 napig volt, most meg semmi!
Remélem nincs gond és nem mástól pozitívak a tesztek!
Köszi!
Hát akkor reménykedem,hogy minden rendben!:)
Szurkoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!