Lehetek terhes? De miért nincsen semmi tünetem?
A mensim rendszertelen, legutóbb szenteste volt meg december 10-én együtt voltunk a párommal védekezés nélkül, megszakitásos módszerrel és sajnos erős a gyanú hogy későn vette ki mert utána csöpögött belőlem valami..Hát ezzel nem foglalkoztunk akkor.
De most már hetek óta késik a menzeszem. Kb 1,5 hete volt pár napos pecsételés, barnázás. Kisérő tünetek semmi.
Napok óta olyan furán feszül a hasam mintha meg akarna jönni. Más tünetem nincsen semmi ami a menzeszt szokta jelezni. Esténkén szokott hányingerem lenni. Más bajom nincsen. Nem tudom hányadán állok, tesztet még nem tudtam venni. Majd ma délután. Ezek alapján menni az esélye szerintetek, hogy terhes lehetek?
Ezek alapján igen lehetsz. Mind a tünetek alapján, mind azok alapján hogy ne vldekeztetek és talán még került is beléd valami.
Mondjuk az talán fura hogy dec 10-én voltatok együtt, 24-én meg megjött, de van akinek megvan terhesség alatt is első pár hónapban. Majd a teszt megmondja.
edves utolsó!
Mit jelent az hogy nem tapasztaltál semmilyen tünetet a terhességeid alatt?
A legjobban engem az izgat, hogy a mell fájdalom kötelező terhesség elején? Neked az se volt?
Húha.. hát nem nyugtattatok meg :) Az azért erős, hogy akkor venni észre mikor mocorogni kezd a pici:) No meg a pocak növekedéséből talán az még biztos jel..
Bár már úgy érzem semmi sem biztos, mégha megjönne az sem..
Köszönöm szépen, hogy segítettetek és gratula a gyermekekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!