Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? De miért...

Lehetek terhes? De miért nincsen semmi tünetem?

Figyelt kérdés

A mensim rendszertelen, legutóbb szenteste volt meg december 10-én együtt voltunk a párommal védekezés nélkül, megszakitásos módszerrel és sajnos erős a gyanú hogy későn vette ki mert utána csöpögött belőlem valami..Hát ezzel nem foglalkoztunk akkor.

De most már hetek óta késik a menzeszem. Kb 1,5 hete volt pár napos pecsételés, barnázás. Kisérő tünetek semmi.

Napok óta olyan furán feszül a hasam mintha meg akarna jönni. Más tünetem nincsen semmi ami a menzeszt szokta jelezni. Esténkén szokott hányingerem lenni. Más bajom nincsen. Nem tudom hányadán állok, tesztet még nem tudtam venni. Majd ma délután. Ezek alapján menni az esélye szerintetek, hogy terhes lehetek?

2011. febr. 3. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezek alapján igen lehetsz. Mind a tünetek alapján, mind azok alapján hogy ne vldekeztetek és talán még került is beléd valami.

Mondjuk az talán fura hogy dec 10-én voltatok együtt, 24-én meg megjött, de van akinek megvan terhesség alatt is első pár hónapban. Majd a teszt megmondja.

2011. febr. 3. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nincsenek tüneteid, simán lehetsz terhes! Én 4 gyereket szültem anélkül, hogy megtapasztaltam volna milyenek is a "terhességi tünetek"... a tesz viszont kimutatja, ha terhes vagy.
2011. febr. 3. 10:03
 3/10 anonim ***** válasza:

edves utolsó!

Mit jelent az hogy nem tapasztaltál semmilyen tünetet a terhességeid alatt?

A legjobban engem az izgat, hogy a mell fájdalom kötelező terhesség elején? Neked az se volt?

2011. febr. 3. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocsi! javítanék! KEDVES UTOLSÓ!
2011. febr. 3. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 2 gyereket szültem minden tünet nélkül. Amíg meg nem mozdultak, el se hittem teljesen, hogy terhes vagyok. Semmit nem éreztem. Van ilyen.
2011. febr. 3. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy írtam, nem volt semmilyen tünetem. Mellfájdalom sem. Csupán aluszékonyabb voltam a szokottnál, de azt meg ráfogtam a tavaszi fáradtságra (mindegyikkel télen maradtam terhes) ... Szóval, amíg meg nem mozdultak, nem is éreztem semmit... sőt, a két kisebbel még a vérzésem is megvolt az elős hónapokban.
2011. febr. 3. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a mellfeszülés még így a 6.hónapban is megvan, de pl. egyszer sem émelyegtem, és aluszékonyabb sem voltam.
2011. febr. 3. 11:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Húha.. hát nem nyugtattatok meg :) Az azért erős, hogy akkor venni észre mikor mocorogni kezd a pici:) No meg a pocak növekedéséből talán az még biztos jel..

Bár már úgy érzem semmi sem biztos, mégha megjönne az sem..

Köszönöm szépen, hogy segítettetek és gratula a gyermekekhez!

2011. febr. 3. 11:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Esetleg az jelenthet valamit, hogy bőségesebb a fehérfolyás? Kicsit puffadtabb a hasam is, de egyébként tök jól érzem magam. Furcsa is egy kicsit... délután mindenképpen elvégzek egy-két tesztet. Talán nem jelent gondot hogy nem a reggeli első vizeletből történik.
2011. febr. 3. 11:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma este teszteltem egyet, negativ lett.
2011. febr. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!