Honnan tudom, hogy szellemképes e a teszt vagy nagyon halvány pozitív?
erős lámpafénynél (égő elé tartva közvetlenül) a szellemcsík nem látszik, a halvány pozitív csík erősebben látszik.
sok szerencsét!
A szellemcsík szürke. A halvány pozinak azért van egy kis színe elvileg. Ami még támpont pl, hogy ha lámpa elé tartod, egész közel, és hátoldalát nézed, akkor is látod-e a csíkot. Ha látod, akkor nem szellemcsík.
De egyébként pár napja teszteltem, és én se tudtam eldönteni, hogy szellemcsík-e, amit látok. Netről rendelt olcsó tesztcsík volt, 10-es, ezeknél sokszor előfordul a szellemcsík. Végül ma teszteltem egy bolti 25-össel, ezen is halványka még (holnapra nem várom) de láthatóan piros.
Drukkolok neked :)
Hát szerintem csak úgy,hogy másnap reggel csinálsz egy másikat!
Nekem nemvárt előtt lett a Gabriel-em szellemcsíkos. Legalább is azt hittük! Két ember fehérnek látta (köztük én is), két ember pedig azt mondta,hogy van talán egy hangyaf@sznyi rózsaszín beütése. Két nap múlva másik teszt már pozi volt!
Szóval várj egy kicsit és próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!