Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj hogy nem elso vizeletbe...

Baj hogy nem elso vizeletbe vegeztem a terhessegi tesztet?

Figyelt kérdés
el vegeztem 3 terhessegi tesztet aktus utan 2 hetre, 24 es 25 napra..mindegyik negativ lett viszont egyiket sem sikerult elso vizeletben vegeznem de viszont mindegyiket delelott csinaltam.a dobozan azt irta hogy barmikor elvegezhetem... hozza teszem hogy aktus ota volt mar menstruaciom csak aggodok mert olvastam hogy terhesseg alatt is lehet verzes..
2011. ápr. 17. 20:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes
2011. ápr. 17. 20:49
 2/14 A kérdező kommentje:
ja es hozzam teszem hogy a suliba csinaltam a teszteket..a 24 napon csinalt tesztem a kukaban volt meg masik nap is es halvanyan latszott a masodik csik de nagyon halvanyan alig latszott...ez jelent valamit?..vegezzek esetleg meg egy tesztet elso vizeletbol?..meg orulnek ha baj lenne..
2011. ápr. 17. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:
mensi és 3 negatív teszt mellett szerintem nem kell aggódni.
2011. ápr. 17. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
A suliban a kukákat este kiürítik.Azt valószínű egy szintén nagyon okos iskolatársad csinálta :D
2011. ápr. 17. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
csinálj egyet még és megnyugszol. majd írd meg mi lett, jó?
2011. ápr. 17. 21:54
 6/14 A kérdező kommentje:
hat igen, nagyon okos suli:))..csinalni fogok meg egyett, es majd szolni fogok ... koszi mindenkinek:*
2011. ápr. 17. 22:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtetem emliteni hogy a mensim vege fele voltak verdarabkak is. Valahol olvastam hogy ezesetben biztos h nem vagyok terhes. Ez igaz?
2011. ápr. 19. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes,de ha megnyugtat csinálj még 1 tesztet.
2011. ápr. 19. 22:57
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
nem jelent semmit a vérdarabka.amugy az óvszert a tesztektöl nem messze találod a bolt polcán...
2011. ápr. 20. 08:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hamvas Ferenc doktor úr szokta mondani, hogy a meghatározott leolvasási időn túl még az ő vizeletéből is lehetne pozitívat tesztelni.
2011. ápr. 20. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!