Melyik terhességi tesztek azok, amelyeket a vizeletsugárba kell tenni, és nem egy pohárba/akármibe gyűjtött vizeletbe tenni?
Figyelt kérdés
És persze melyik megbízható(bb)?2011. jún. 30. 20:49
1/7 anonim válasza:
pl. clearblue (gyógyszertárban vettem) vagy one step (dm)
3/7 anonim válasza:
mindkét fajta megbízható, a vizeletsugarast kényelmesebb megcsinálni
4/7 anonim válasza:
a legjobb a clearblue! viszont drága is! én a mártogatóst mindig ásványvizes kupakba csinálom, így nem kell műanyagpohár és teszt után mehet a kukába :)
5/7 anonim válasza:
Én a tesztkazettásat szerettem. Nem tudom miért. Volt egy alkalom amikor még nem terveztük a babát és megijedtem, hogy teherbe estem, így ellőttem pár tesztet. Próbáltam a vizeletsugarast, a mártogatóst is. Nekem egyik sem volt kényelmes.
Én a qupido és a gabriell teszteket szerettem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 1. 08:26
7/7 anonim válasza:
Nekem irdatlan hányingerem volt a mártogatóstól, így én is olyat vettem, ami vizeletsugaras. Mindegyik kazettás volt, már pontosan nem emlékszem a nevére, de én így kértem ki a gyógyszertárban.
Viszont a mártogatós szerintem jobb, könnyebb beletalálni egy kis üvegbe,majd belemártani mint egy csíkot eltalálni.
Legalábbis én bénáztam egy csomót vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!