Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gyógyteáktól elmúlhat a...

A gyógyteáktól elmúlhat a peteérésem?

Figyelt kérdés

1,5 hónapig ittam a cickafark teát ovulációig, utána palástfüvet. De mivel a tojcsis folyásom átalakult testápolószerűvé, a melleim pedig nem feszülnek, nem dagadnak a ciklus 2. felében, ezért sürgősen abbahagytam.

Lehet, hogy nincs peteérésem a teák hatása miatt? (folyás és mellfeszülés hiányára gondolok)

2011. ápr. 17. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy forumon olvastram arrol, hogy a cickafark teat nem szabad sokaig folyamatosan inni, mert okozhat ilyemit. Viszont en evekig ittam, problema nelkül.

Ott javasoltak malnalevelteaval felvaltva 2-2 hetig, amennyiben nöi problema miatt fogyasztjak a teat.

Na igen, ami kis mennyisegben gyogyszer, nagyban orvossag... mindenben csak mertekkel... :)

2011. ápr. 17. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugy ertettem, a forumon magat nagon tajekozottnak bemutato hozzaszolo szerint menseskiamaradast okozhat. Ha meg nem maradt ki, nyugi, az is elkepzelhetö, hogy minden oke, csak ezeket a mellekes tüneteket mulasztotta el. :) De azert a jövöben csak mertekkel szerintem, vagy ahogy irtam az 1.-ben.
2011. ápr. 17. 19:32
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi!

én tuti soha többé nem iszom! 1,5 hónap pedig még nagyon rövid idő, mégis milyen hatással volt!

De akkor szerinted nem okozhat peteérés-elmaradást hosszú távon?

2011. ápr. 17. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia, velem hasonló történt.Én is elkezdtem inni így, ahogy Te, 18 napra megjött és elmaradt a pé-m.Akkor beugrott hogy korábban is bezavart már nekem a gyógytea, mikor anyum adott erős menses görcsökre, akkor is totál felborult egy időre(előbb jött meg).

Szóval én nem is ittam utána, és nem próbálkozok azóta gyógyteákkal...nekem nem működnek:)

Szerintem nálad is hasonló lehetett

2011. ápr. 17. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:

szia.én két hónapja ittam,mikor elmentem meddőségire.mindig volt peteérésem mert fájt a petefészkem minden hónapban felváltva és elég erős tojásfehérje folyásom is volt.néha benne 1-2 csepp vér.múlt hónapban valamiért ez nem volt és a mensimet szinte meg sem éreztem.most kellett volna megint pé-mnek lenni,de érzés semmi.a vizsgálat igazolta is....ciklus 12.napján ultrahang-nincs domináns tüsző!!!!

doki azt mondta sürgősen hagyjam abba ezeket inni mert nem jó!sőt!egyén függő mert ha valakinek pl.prolaktin szint baja van csak árt vele.nálam valószínű ez van.majd kiderül,ciklus 3. napján kell vérvételre menni.

2011. ápr. 18. 05:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem is értem, hogy ha mindannyiunknak ennyire negatív hatással volt, akkor miért írt mindenki pozitív hatásról??

Az orvos esetleg azt nem mondta, hogy meddig tart ez a peteérésmentes időszak? Nem maradunk ilyenek, ugye??

2011. ápr. 18. 06:32
 7/11 anonim ***** válasza:

azt nem mondta,csak azt,hogy ha meglesz a hormoneredmény is akkor ír fel nekem gyógyszert hogy legyen peteérésem.

szerintem azért írnak sokan jótékony hatásról mert nekik bejött.lehet nem is a tea segített.dokim azt mondta agyban dől el sok minden.lehet hogy megnyugszanak sokan hogy na most már isszák a teát sikerülni fog.és sikerül is.de lehet tényleg nekik a tea segített.ez valóban egyénfüggő.kinek mi a gondja....nekem nem segített.sőt....

2011. ápr. 18. 06:55
 8/11 anonim ***** válasza:

"De akkor szerinted nem okozhat peteérés-elmaradást hosszú távon?"

Nem, dehogy!!! Ahogy amikor az alkohol is kiürül a szervezetböl, akkor kijozanodik az ember. :) A szervezet öngyogyito, es visszaall a termeszetes rendje. Meg az alkohol is hosszu idö utan okoz csak maradando, visszafordithatatlan nyomokat, tehat minden rendben!

Szerintem jok a termeszetes szerek, a gyogyteak is, de nagyon fontos a mertek! Erdekes, hogy pl. Maria Treben sem emlekszem, hogy a cickafark tearol ezt irja. Egy masik könyvben olvastam olyan növenyekröl, amikkel ovatossag javasolt, pl. a macskakarom, de a cickafarkot ott sem irtak.

Paracelsustol szarmazik a mondas: "ami nagy adagban mereg, az kis adagban orvossag".

Ezen alapul a homeopatia, es azt hiszem a Bach viragterapia es a Moksa hatasa is.

Es lelki dolgokban is igaz: a felelmeket, nehezsegeket azokkal szembenezve lehet megoldani (es nem tudomast nem veve rola, elfutva egy masik szerhez).

elsö

2011. ápr. 18. 11:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi első! Megnyugodtam, mert szerintem előző és a mostani ciklusban sincs peteérésem :(

a hőgörbém alig emelkedik :(

1,5 havi tea hatása szerinted mennyi idő alatt ürül ki a szervezetemből? Mert már jó lenne, ha újra visszatérne az ovu!

2011. ápr. 18. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnap 21:41 vagyok, szerintem a következő hónapban tuti minden oké lesz!én 1 hónapig ittam, abban a hónapban nem volt peteérésem, a következő mensi még kicsit zavaros volt(előbb jött meg de volt pé-m) aztán minden helyre állt.

Ahogy írták kiürül a szervezetből, nem okoz "maradandó károsodást"

Amúgy azóta 6 hónapos a babám, szóval fel a fejjel:)))

2011. ápr. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!