Ha ketten vannak az már látszana? Pozitív tesztjeim után úgy számoltam kb. jövőhét pénteken kellene mennem a dokimhoz UH-ra, akkor lennék 6+6 hetes.
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 12:51
1/7 anonim válasza:
12 hetesen elvileg már látszik a két szívhang.
2/7 anonim válasza:
Igen, ha ketten vannak, látszhat a petezsákban, de 6+6-nál még nem biztos a szívhang. Ha beindul a keringésük,
tutira két embrióról csak a 10. hét után lehet beszélni, addig előfordulhat, hogy spontán felszívód az egyik.
3/7 anonim válasza:
Az első vagyok. Bocsi de én 6+6 hétre azt hittem hogy 12 hét, de akkor a kérdező 6 hét 6 napra gondolt.Akkor még nem láthatja biztosan.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek:)
2009. márc. 3. 13:50
5/7 anonim válasza:
Nekem 6+2 hetesen azt mondta a dokim,hogy 3mm-es petezsák,a terhesség meg van,egy lesz belőle.6+6 hetesen már látni fogja.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok.Bocs,nem 6+2 hetesen,hanem 5+2 hetesen.Neked már tutira látni fogja.Te is látod majd a kis pöttyöt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. márc. 4. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!