Két hónapja elmaradt mensire Norcolutot írt az orvos. Ha terhes vagyok okozhat gondot ha vettem már be?
Figyelt kérdés
Pénteken voltam orvosnál és uh-n nem látott terhességre utaló jelet.Norcolutot írt fel hogy meghozza a mensit.Szombattol bevettem a napi 2*2tabit.Tegnap reggel ébredés után rosszul voltam és a melleim is fájnak napok otta,így reggel(második vizelet)csináltam tesztet és erős pozitiv lett?Nem tudom mit tegyek még nem tudtam elérni az orvosom.Ma még nem vettem be a gyógyszert.2009. márc. 3. 12:14
1/3 anonim válasza:
Bocsi de előtte miért nem csináltál tesztet?
Terhesség alatt nem lehet szedni (a használati szerint), de szerintem nem lesz semmi baj, de a további teendőket a dokid fogja úgyis megmondani. Próbálj megnyugodni!!! És írj majd mit mondott a dokid...
2/3 anonim válasza:
Arról, hogy a Norcolut okozhat-e álpozitív tesztet pro és kontra információt is lehet olvasni a neten. Igazából egy progeszteron származék, aminek nem szabadna gondot okozni terhesség esetén sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.Csináltam tesztet már egy nappal azelőtt hogy orvoshoz mentem volna.Halvány pozítiv lett, ezt mondtam az orvosnak is és a többi tünetemet is.Ő alapból hormon zavarra gondolt mert nyáron volt már ilyen problémám de azért csinált uh-t.Amin csodálkoztam hogy ennyi vizsgálat után most elősször mondta azt hogy hátra hajó méhem van ezért hüvelyi uh-t csinált és azt mondta nem lát semmit.Ennek ellenére kedden erős pozitív lett a tesztem.Valamelyik nap csinálok azért mégegyet és 16.-án megyek másik orvoshoz uh-ra.
2009. márc. 5. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!