A gyakori pisilési inger mint terhestünet hogyan jelentkezik?
egy hónapja volt egy fertőzésem, gyakran kellett pisilnem, ez estére erősödött de olyankor kevés is jött általában.
A vizsgálatok eredménye nincs még meg, viszont elmúlt a bajom.
Néhány napja újra jelentkezett, de most kicsit más: gyakran járok, de mindig jön sok is. Estére erősödik most is. Szeretnénk babárt és esélyes is, kérlek írjátok meg milyen a terhes tünet, mert nem tudom eldönteni, kiújult-e vagy ez tényleg tünet. mára nem várom, egyéb jeleket is észleltem.
Köszi
Ugyanolyan mint amikor fel vagy fázva csak ha babás vagy akkor nem fáj ha pisilsz .
de hirtelen kell menned és ugyanúgy nem sok menyiség de kell.
a növekvő méh nyomja a húgyhójagot azért van.
Nálam most jelentkezett két napja! Kb. 10-15 percenként érzem,hogy már megint kell. Persze annyiszor nem megyek, mert visszatudom tartani egy ideig. Mindig kevés jön!
Remélem nem tart sokáig!
Ja és pozi tesztem van!
Tényleg olyan mint a felfázás, csak nem fáj. Nekem akkor kell nagyon pisilni, ha mászkálok. Itthon indulás előtt mindig pisilek, de már az első sarkon érzem, hogy megint kell, nagyon rossz érzés, bár most nekem azért enyhült.
11+4 km
Kedves negatív tesztes!
Hugyúti vagy hüvelyi fertőzésed is lehet, ha nem vagy terhes.
Egy hónapja ugyanezek voltak a tüneteim nekem is, és nem fájt, csak gyakran mentem.
De drukkolok neked hogy a baba okozza.
Azon gondolkoztam el, hogy lehet azért jön általában normál mennyiség, mert pár napja sokkal többet is iszom mint szoktam. Nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!