Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gyakori pisilési inger mint...

A gyakori pisilési inger mint terhestünet hogyan jelentkezik?

Figyelt kérdés

egy hónapja volt egy fertőzésem, gyakran kellett pisilnem, ez estére erősödött de olyankor kevés is jött általában.

A vizsgálatok eredménye nincs még meg, viszont elmúlt a bajom.

Néhány napja újra jelentkezett, de most kicsit más: gyakran járok, de mindig jön sok is. Estére erősödik most is. Szeretnénk babárt és esélyes is, kérlek írjátok meg milyen a terhes tünet, mert nem tudom eldönteni, kiújult-e vagy ez tényleg tünet. mára nem várom, egyéb jeleket is észleltem.

Köszi

2011. ápr. 15. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan mint amikor fel vagy fázva csak ha babás vagy akkor nem fáj ha pisilsz .

de hirtelen kell menned és ugyanúgy nem sok menyiség de kell.

a növekvő méh nyomja a húgyhójagot azért van.

2011. ápr. 15. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam most jelentkezett két napja! Kb. 10-15 percenként érzem,hogy már megint kell. Persze annyiszor nem megyek, mert visszatudom tartani egy ideig. Mindig kevés jön!

Remélem nem tart sokáig!

Ja és pozi tesztem van!

2011. ápr. 15. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem sajnos nincs pozi tesztem (még!), de már legalább négy napja állandóan 1-1,5 óránként pisilni járok, addig bírom tartani. Olyan, mintha fel lennék fázva, állandó nyomást érzek a hasam aljánál, de tudom, hogy nem vagyok felfázva, nem fáj meg semmi ilyen és jön is kevéske mindig, mégis a tesztem negatív volt tegnapelőtt, tegnapra nem vártam (ciklus.hu szerint) és a hőm is esett tegnap és ma is még, úgyhogy félek, hogy meg fog jönni, de akkor miért kell ennyire gyakran pisilnem?
2011. ápr. 15. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Tényleg olyan mint a felfázás, csak nem fáj. Nekem akkor kell nagyon pisilni, ha mászkálok. Itthon indulás előtt mindig pisilek, de már az első sarkon érzem, hogy megint kell, nagyon rossz érzés, bár most nekem azért enyhült.

11+4 km

2011. ápr. 15. 10:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves negatív tesztes!

Hugyúti vagy hüvelyi fertőzésed is lehet, ha nem vagy terhes.

Egy hónapja ugyanezek voltak a tüneteim nekem is, és nem fájt, csak gyakran mentem.

De drukkolok neked hogy a baba okozza.

Azon gondolkoztam el, hogy lehet azért jön általában normál mennyiség, mert pár napja sokkal többet is iszom mint szoktam. Nem tudom miért.

2011. ápr. 15. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy belekérdezek, de ez a gyakori pisilési inger minden terhességnél kell hogy legyen az elején? Kb. 4. hét környékén? Ha nincs ez a gyakori pisilési inger, akkor azt jelenti, hogy nem vagyok terhes?
2011. ápr. 15. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak a 7. héttől kezdődött.
2011. ápr. 16. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Nekem pl. most két napig volt, most kevésbé! Pedig pozitívak a tesztjeim! De van, akinél nem jelentkezik! Egy terhestünet sem biztos!
2011. ápr. 16. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ, tehát akkor semmilyen tünet nem kötelező. Viszont a nagy mértékű fáradtságot is sokan mondják a legelején! Ez se muszáj, hogy meg legyen?
2011. ápr. 16. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi se muszáj :) Nyugi!
2011. ápr. 16. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!