Ez bajt jelent? Folyás téma?
Írtam nemrég,hogy 3 nagyon halvány pozi tesztem lett!
Viszont olyasmi vizes folyásom van,mint mensi előtt szokott, csak kevesebb! Lehet,hogy meg fog jönni és tévedett 3 teszt? Kicsit ideges vagyok,hogy miért van ilyen folyásom?
köszi
nem látjátok hogy azt írta a kérdező hogy
VAN 3 HALVÁNY POZI TESZTJE.
SZERINTEM OTT A BABA ÉS ILYENKOR van folyás
én már csak tudom...
nekem is volt annak idején jó sokáig sajna
és nekem is nagyon nagyon halvány volt a tesztem
és mégis az ágyában alszik a 13 hós kicsi lányom
ne aggódj biztos van baba !
szedj terhes vitamint !
Köszi! Csak tényleg nagyon ideges vagyok!
Egyébként az sem biztos,hogy hétfőre várom, lehet, hogy már hamarabb! Sajna nem tudom mikor volt peteérésem! De ez most mindegy is!
Igen, az a baj,hogy egy darabig úgysem leszek nyugodt!:(
Azért remélem rendben lesz minden!
A másodiknak igaza van, sajnos nem jó előre tesztelni, mert bármi is lehet, de a Te esetedben nem lesz erről szó. A folyásról annyit, hogy az első terhességemnél a görcsölés mellet vizes folyásom volt, nem kis mennyiség. Mindig azt hittem egy nagyobb adag után, hogy megjött. Műlt hónapban krémes volt nemvárt előtt, és mégis megjött.
Nyugi, ott a baba, vigyázz magatokra!
Köszi!
Hát remélem,hogy nem lesz gond! Barátnőm is azzal nyugtat,hogy neki is volt és mégis megmaradt a baba! Szeretnék már két héttel előrébb lenni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!