Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív ovuteszt mensi előtt...

Pozitív ovuteszt mensi előtt 4 nappal?

Figyelt kérdés

Vettem ovutesztet a következő ciklusomra! Most csak úgy csináltam egyet (sokat rendeltem) és totál pozitív. Illetve az első csík melyik? Mert elég vékonyka Wondfo teszt és ezen nem jelöli! Na mindegy a lényeg,hogy az első csík erősebb,mint a 2.!

Most lenne peteérésem?

2011. ápr. 14. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes? Mert nekem akkor volt nagyon erős az ovuteszt(erősebb volt az első csík, mint a kontrol), mikor terhes lettem. Nem volt itthon hcg teszt, azért csináltam ovuteszttel.Sztem ha van esély babára,tesztelhetnél terhes teszttel is.

sok sikert!

2011. ápr. 14. 11:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát most csináltam egy X-epilt, de az negatív!

Lehet,hogy tényleg most lehet az ovum?

2011. ápr. 14. 11:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez nagyon halvány pozi!
2011. ápr. 14. 11:32
 4/12 anonim ***** válasza:

énnekem 2 napja volt ugyanolyan erős a 2 vonal ovulációs teszten, és ma csináltam terhességit, de csak idő után jött elő nagyon halvány vonal...

Egyébként elvileg jelezhet terhességet (A HCG és LH hormon nagyon hasonlóak), ismételd meg az ovulációs tesztet, és ha erősödött, még biztosabb lehetsz benne.

Olyan is van, hogy csupán magas maradt abban a hónapban az LH szinted.

2011. ápr. 14. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:
A zöld vége felől van a kontrollcsík, a másik a tesztcsík. Az utóbbinak poz.teszt esetén erősebbnek kell lennie a másiknál.
2011. ápr. 14. 12:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Már három nagyon halvány tesztem! Mind 3 percen belül jött ki!

Nem hiszem el!

2011. ápr. 14. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, közben átváltottál terhestesztre? :)
2011. ápr. 14. 12:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, mert annyira erős volt az ovu teszt, hogy elszaladtam! Már csináltam is 3-at, ebből kettő egyfajta, és nagyon halványan igaz, de mindegyiken ott a két csík!:)
2011. ápr. 14. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor gratulálok! :))
2011. ápr. 14. 12:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Első pisiből biztos erősebb lenne! :)
2011. ápr. 14. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!