Ha valaki gyógyszer szedése mellett mégis teherbe esik, akkor annak a levél beszedése után nem is jön meg a menstruációja?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 09:42
21/25 A kérdező kommentje:
Csak azért emeltem ki a kérdést, mert hát ha valaki még így jár vagy esetleg hasonló helyzetbe kerül.Nem tudom még mindig, hogy mi van, mert kedden vettem be az utolsó szem gyógyszert és még azóta nem jött meg.Viszont a tesztem azt mutattam, hogy nem vagyok terhes.Azt hiszem veszek még egyet és jövőhéten megyek orvoshoz.
2011. ápr. 29. 11:59
22/25 anonim válasza:
előfordulhat, hogy ha a hcg még nem elég, de az is lehet a gyógyszerrel van baj.reggeli elsőből nézd.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,végül is nem vettem tesztet, mert megjött, de ennek ellenére még mindig úgy gondolom, hogy terhes lehetek, mert alig van meg.csütörtökre bejelentkezek az orvoshoz és akkor majd kiderül!
2011. máj. 2. 11:19
24/25 A kérdező kommentje:
Még is vettem egy tesztet,most is azt mutatta, hogy negatív.Nem biztos, hogy csütörtökön tudok menni az orvoshoz, mert még meg van a menszeszem.
2011. máj. 3. 09:13
25/25 anonim válasza:
akkor valószínű, hogy tényleg nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!