Ha valaki gyógyszer szedése mellett mégis teherbe esik, akkor annak a levél beszedése után nem is jön meg a menstruációja?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 09:42
11/25 anonim válasza:
Beteg lettem, lázas. Az előtt már 10 évig szedtem ugyanazt a tablettát. Nem szedtem antibiotikumot, nem volt hasmenésem. Nagyon jönni akart a kislányunk :)
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. ápr. 14. 09:59
13/25 anonim válasza:
A miénk már 2,5 éves múlt. A doki megnyugtatott, hogyha így is összejött, csakis nagyon egészséges lehet.. a korom miatt bevállaltam a genetikai mintavételt (Cvs), de amúgy igazán nem nyugtalankodtam, tudtam, nem lehet baja. Nálunk ő a 4. gyerkőc :) Ti szeretnétek babát?
14/25 anonim válasza:
Megdöbbenve olvasom itt a történeteteket. Én is gyógyszert szedek, szinte percre pontosan, és így is azért folyamatos a para. Mint valaki írta: megjött neki, de kevesebb volt a mennyiség. Na az meg nálam folyamatosan változó. ilyen tünetekkel simán el tudom hinni, hogy valaki 2-3-4 hónaposan döbben rá, hogy terhes.
15/25 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy még nem szerettük volna a következőt, ezért is szedtem a gyógyszert(most 17 hónapos a lányom), de ha úgy alakulna, hogy teherbe estem, akkor nem vetetném el, csak nagyon félek,hogy a gyógyszer miatt valami baja lenne.Meg azóta beteg is volt és hát biztos szedtem olyan gyógyszert amit nem kellett volna.
2011. ápr. 14. 10:09
16/25 A kérdező kommentje:
Az utolsónak írnám, hogy teljesen igaza van.Én is eltudom képzelni,hogy valaki későn jön rá!!!
2011. ápr. 14. 10:10
17/25 anonim válasza:
Nagyon kevés olyan gyógyszer van, ami bizonyítottan kárt terhet a babában, főleg az első hetekben, amíg nincs is közvetlen kapcsolat a baba és az anya teste között, hisz nem működik még a lepény.. Sajnos egyik védekezési mód se 100%-os, csak a teljes önmegtartóztatás lenne az :) Persze, szerencsére így is ritka, hogy valaki rendesen szedi a gyógyszert ás terhes lesz.. Az én orvosom nagyon kedves volt, elküldött több helyre is, hogy biztosan megnyugodjak, hogy a babámmal minden rendben van. Mondjuk, én tudat alatt is tudtam, hogy nem lehet baja :)
18/25 anonim válasza:
ja, nem írtam, nálam a 9. héten derült ki egy rutin vizsgálaton, amikor spirált akartam felrakatni...
19/25 anonim válasza:
kedves 10:20 as: húú akkor volt nagy megdöbbenés!
20/25 A kérdező kommentje:
Ha érdekel valakit, akkor leírom, hogy ma reggel csináltam egy tesztet és azt mutatja, hogy nem vagyok terhes!
2011. ápr. 18. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!