Tennétek fel peteérés nélküli görbéket?
Figyelt kérdés
Odavagyok, hogy mi van, ha nincs is peteérésem. Tojásfehérjés folyásom van, de hát az nem elég. Hőgörbét vezetek.2011. ápr. 14. 06:20
1/15 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenféle görbét találsz...
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Kedves utolsó! Nem voolt peteérésed és mégis volt tojcsis nyákod, meg az ovuteszt is pozitív volt? Ez hogy lehet? (Bocs az off-ért)
5/15 anonim válasza:
3. vagyok
Igen! Pozitív ovu teszt és tojcsis nyák is. Ezért nem is gondoltam, hogy baj van addig, amíg nem kezdtem el hőmérőzni az orvos kérésére...
Minden ciklusban elkezdett nőni egy tüszőm, de kb. 14-15mm-es nagyságnál megállt a növekedésben és felszívódott (egyre kisebb lett és eltűnt az uh szerint).
Clostit, tüszőrepesztőt és Duphastont kaptam rá, de még az sem hozta meg a várva várt sikert.
6/15 anonim válasza:
Attól, hogy valakinek van nyákja és pozi ovutesztje attól nem biztos, hogy a tüsző meg is reped, tehát amikor pozi az ovuteszt akkor az csak azt jelzi, hogy ha minden rendben megy tovább akkor onnantól számítva 24-48 órán belül megreped a tüsző. De sok nőnek nem reped meg, próbálkozik a szervezet, pozi ovuteszt jelzi, hogy a lh hormon okés, tojcsis nyák oké és mégis leáll a folyamat, az ösztrogén és a progi harcol.
7/15 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 14. 15:03
9/15 anonim válasza:
Mivel méred, higanyossal?
10/15 anonim válasza:
És most nagyjából ugyanabban az időben méred? Mert az előző ciklusodban nagyon össze-vissza mérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!