Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan változik a testhőmérsék...

Hogyan változik a testhőmérséklet a ciklus alatt?

Figyelt kérdés
A dokim azt mndta,mérjem,mert a peteérés környékén meg fog emelkedni,de nem részletezte,azt mondta,mindenkinél máshogy van.Ráadásul nekem ébredéskor nagyon alacsony,36 körül van,azt mondta,mérjem kb. fél-egy órával később.Ez ma 36.7 volt.
2008. febr. 11. 10:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!Az alacsony alaphőd miatt ne aggódj, nem vagyunk egyformák! Nekem is alacsony a ciklus első felében 36,1-36,3 között mozog, aztán a tüszőrepedés után közvetlenül megemelkedik 0,4-0,5 fokot, így a ciklusom másodig felében 36,7-36,8 között mozog. Ugyanakkor ismerek olyat, akinek már az alaphője 36,7 és mindig 37 fölé emelkedik a peteérés után.

A lényeg, hogy meglegyen a különbség a ciklus első és második fele között, akkor van peteérésed. Ez a különbség azt mondják 0,2-0,5 fok között kell legyen.

Ébredés után fél órával szerintem nincs sok értelme mérni, mert akkor már a különböző tevékenységeid hatására úgyis megemelkedik és akkor már nem lehet levonni következtetéseket belőle.

Remélem segítettem.

2008. febr. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!