Szerintetek lehet még peteérésem (görbe és ovu-tesztek
lent)?
Figyelt kérdés
Augusztus óta rendszertelen a menstruációm, spontán peteérésem gyakorlatilag azóta nem volt. Az előző ciklusomban volt azóta először peteérésem, de akkor clostit szedtem, úgy volt az a ciklusom 31 napos. A többiről kár beszélni, mert 70 nap fölött voltak.
Szerintetek így mennyi az esélye, hogy lesz még peteérésem ebben a ciklusban? Én úgy látom, hogy tegnapelőtt volt talán a legerősebb a tesztcsík az ovu-teszten és azóta halványul. Bár nem mintha akármelyiken is olyan hű de nagyon erős lenne.
Légyszi írjatok valamit, bármit, csak hogy lenyugodjak. Már abba is beletörődök, ha megint nem lesz, csak én most képtelen vagyok reálisan gondolkodni.
2011. ápr. 13. 15:53
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 28 napos ciklusok mellet, a 15. nap előtt még sohasem volt peteérésem. A múlt hónapban a 16. napon előtte a 17. napon az előtt a 19. napon volt ovulációm ebbe a hónapban meg a 21. napon s ez biztos mert ultrahangon kísérte végig a nőgyógyász! Szerintem korán teszteltél! Én amikor tesztelek s ilyen halvány csak két naponta csinálok tesztet, a közti napokon meg gyűrjük a párommal a lepedőt, hogy le ne maradjunk véletlenül semmiről!Próbáld a 15. naptól a tesztet!Majd írd meg mire jutottál!
2011. ápr. 13. 17:23
5/7 anonim válasza:
még korán csináltál szerintem is tesztet, szerintem leghamarabb holnap este fog pozitívvá válni és full pozi holnap után vagy szombaton lesz minimum, előbb semmiképp. Még semmi sincs veszve, nézd a hődet is, ha esik akkor tesztelj és már akkor biztosan pozitív lesz.
2011. ápr. 13. 17:45
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a biztatást, akkor még nem adom fel! :)
Csak annyira letört, hogy a mai majdnem csak 1 csíkos lett. Meg az előző hónapban tüszőrepesztő szuri nélkül a 14. napon volt az ovum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!