Ha fehérje vana vizeletemben hólyaghurut miatt, akkor lehet álpozitív hcg tesztem?
Nem, mert olyankor nem termel semmi hcg-t.
(Vagyis ha mégis pozitív a teszted, akkor az nem a hólyaghurut miatt.)
ámen, csajok!
bocsi, nem tudtam hogy így van különbség a fehérvérsejt és a fehérje között
remélem tényleg babás vagyok, csak annyira hihetetlen egyenlőre....
Remélem én is, ha ezt szeretnéd :)
A fehérvérsejt-fehérje különbségre figyelj a terhességed alatt is. A fehérvérsejt, bármilyen fertőzés következtében a szervezet védekező reakciójának eredményeként kerülhet a vizeletbe. Fehérje valamilyen veseműködési problémára utal, ami terhességnél fokozottan figyelendő. Szóval nem mindegy, melyik.
Problémamentes szép babavárást kívánok. Írj majd mi a helyzet.
szia én utánanéztem, mert nekem is gyanús, hogy esetleg hugyúti fertőzésem is van.
egyik honlapon ezt találtam:
"Az álpozitív terhességi teszt
A terhességi tesztek több okból is adhatnak álpozitív eredményt:
* Nem követi pontosan a használati útmutatót – Túl kevés vagy túl sok vizeletet használ a teszthez.
* Az eredményt nem a megadott reakcióidőn belül, hanem később olvassa le – Ilyenkor a vizelet száradásával úgynevezett párolgási csík jelenik meg, mely nagyon halvány, de a pozitív terhességi teszttel összetéveszthető.
* Kémiai terhesség – Ebben az esetben a terhesség valóban fennállt, de nagyon korai vetélés követte, még mielőtt bármilyen más terhességi tünet jelentkezett volna. A teszt azonban még érzékelte a korábbi hCG termelést, ezért ad pozitív eredményt.
* Ha a vizeletben fehérje, vagy meddőségi kezelésre alkalmazott hCG tartalmú gyógyszer van
* Vesebetegség, egyes kóros immunrendszeri állapotok és a hCG-hez hasonló, luteinizáló hormon (LH) túltermelődése
* Lejárt vagy nem megfelelően tárolt terhességi teszt használata"
de kívánom, hogy ne ez legyen igaz!
Kedves utolsó előtti! Remélem igazad van, és úton a kistesó. Utolsó, igen, én is ezt olvastam.... :(((( Ezért vagyok bizonytalan. De sikerült holnap reggelre előrehoznom a labort, annak du. meg lesz az eredménye.... Szóval szorítsatok!!! És köszi a bíztatást! Mindenképp jelentkezem.
Egyébként azt nem értem, hogy minden kutyafüle rajta van a terhes tezstek útmuttóján, ez miért nem????????????
háát nem tudom.
Lehet h fajtától is függ és azon rajta van.
Írd majd meg h mit tudtál meg
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!