8 napja volt az első beültetésem. Kb.3napja "gombóc-érzés" a torkomba és nem várt előtti fájdogálás. Más is volt így?
Nem te kérdezted az 5.-én volt beületésem..?
Na mindegy... én nem éreztem semmit, főleg nem mensi előtti fájdogálást, az már nem biztos, hogy jót jelent. A lényeg, hogy kerüld az együttléteket és az orgazmust lehetőleg. Fertőzésveszély és méhösszehúzódást okoz, tehát amíg nem tudod, hogy sikerült, addig szigorú fekvés és semmi más addig. Nekem bevált.:)
Egy jó tanács!
Ne olvasgass, nézegess semmit és ne keressél tüneteket beültetés után. Én már csak tudom, ha az a baba/ák ott van/nak, akkor úgyis ott van, ha meg nem úgyse. De micsoda meglepetés lesz, ha nem foglalkozol a gondolattal és kiderült mire visszamentek, hogy mégis csak ott van/nak.:)
egy lombikos kismama
Szia
nekem szurkált a hasam meg feszült a mellem, de gombóc nem volt mondjuk nekem az egész terhességem alatt nem volt!Most 14 hónapos a kisfiam:)
Most a másodiknál már van néha gombóc is:)
Szurkolok
Sajnálom! Ne add fel!
Nem tudom hanyadik volt neked, de nekem az első nem sikerült, a második viszont itt van a pociba. :)
Légyszives a másodiknál told félre a számítógépet!!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!