Van rá esély? SOS, vajon úton van a baba?
1 hete a 'kedves' párom 3x egymást követően belém élvezett(szándékosan, kapcsolatjavítás céljából)...Pont peteérésem volt..az aktust követően 42órára bevettem az eseményutánit...Ma jelentkezett pecsételős barna folyás...Szerintetek baba vagy pánik, tudom, hogy minden okom az aggodalomra...
24/l
már bocsi, de az már régen rossz, hogy "kapcsolatjavítás céljából"....
ha így álltok nem nagyon kellene az a baba..
de minden esélyed megvan rá, de az is lehet hogy azért barnázol, mert holnap reggel megjön
szóval 50-50
kapcsolatjavitás céljából...ilyen után nálam már nem lenne min javitani,de te tudod,ha gyereket akarsz..
kérdésre válaszolva: nem valószinű h baba
én vennék egy tesztet
Tévedés, nem szeretnék babát..sajnos, ő azt hitte, hogy ez jó megoldás lesz...már belátom, hogy nem tiszta az elméje...:\
Ezért félek nagyon..fiatal vagyok és ezek szerint nem ő az igazi...
Az eseményutáni tabletta okozhat ciklus közbeni vérzést, bezavarhat az egész ciklusodba, hiszen iszonyat mennyiségű hormon van benne!
A betegtájékoztatót nem olvastad el???
Felfogtam..azóta minden kapcsolatot megszakítottam vele...de nem szeretnék pár hónapon belül feleszmélni arra, hogy nő a pocakom..pláne nem egy ilyen embertől...
Szóval a kérdésre szeretnék választ kapni, nem pedig párterápiát...
De elolvastam, viszont más emberek véleményére is kíváncsi vagyok, hátha valaki tapasztaltabb nálam.
Egy pár napja feltűnően sok pattanás jelentkezett.(mellkas, nyak,hát,homlok)
Szerintem az esemény utáni tabletta okozza ezeket a panaszokat.Ha majd késne a menstruációd akkor tesztelj.
Nem gondolnám, hogy úton van a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!