Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély? SOS, vajon úton...

Van rá esély? SOS, vajon úton van a baba?

Figyelt kérdés

1 hete a 'kedves' párom 3x egymást követően belém élvezett(szándékosan, kapcsolatjavítás céljából)...Pont peteérésem volt..az aktust követően 42órára bevettem az eseményutánit...Ma jelentkezett pecsételős barna folyás...Szerintetek baba vagy pánik, tudom, hogy minden okom az aggodalomra...

24/l

2011. ápr. 12. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

már bocsi, de az már régen rossz, hogy "kapcsolatjavítás céljából"....

ha így álltok nem nagyon kellene az a baba..

de minden esélyed megvan rá, de az is lehet hogy azért barnázol, mert holnap reggel megjön

szóval 50-50

2011. ápr. 12. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

kapcsolatjavitás céljából...ilyen után nálam már nem lenne min javitani,de te tudod,ha gyereket akarsz..

kérdésre válaszolva: nem valószinű h baba

én vennék egy tesztet

2011. ápr. 12. 18:59
 3/11 A kérdező kommentje:

Tévedés, nem szeretnék babát..sajnos, ő azt hitte, hogy ez jó megoldás lesz...már belátom, hogy nem tiszta az elméje...:\

Ezért félek nagyon..fiatal vagyok és ezek szerint nem ő az igazi...

2011. ápr. 12. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Ez aztán a kapcsolatjavítás... Nem túl nagy az esély a babára. Remélem nem is lesz, mert ilyen kapcsoltba nem való. Attól miért lesz jobb a kapcsolatotok, hogy beléd élvez? Pfff...
2011. ápr. 12. 19:03
 5/11 Tinker Bell ***** válasza:

Az eseményutáni tabletta okozhat ciklus közbeni vérzést, bezavarhat az egész ciklusodba, hiszen iszonyat mennyiségű hormon van benne!

A betegtájékoztatót nem olvastad el???

2011. ápr. 12. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a dolgot. Mi az, hogy kapcsolatjavítás? Most akkor babát akartok? Akkor minek az eseményutáni???
2011. ápr. 12. 19:05
 7/11 A kérdező kommentje:

Felfogtam..azóta minden kapcsolatot megszakítottam vele...de nem szeretnék pár hónapon belül feleszmélni arra, hogy nő a pocakom..pláne nem egy ilyen embertől...

Szóval a kérdésre szeretnék választ kapni, nem pedig párterápiát...

2011. ápr. 12. 19:05
 8/11 A kérdező kommentje:

De elolvastam, viszont más emberek véleményére is kíváncsi vagyok, hátha valaki tapasztaltabb nálam.

Egy pár napja feltűnően sok pattanás jelentkezett.(mellkas, nyak,hát,homlok)

2011. ápr. 12. 19:09
 9/11 Tinker Bell ***** válasza:
Ez is betudható a 72órásnak!
2011. ápr. 12. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az esemény utáni tabletta okozza ezeket a panaszokat.Ha majd késne a menstruációd akkor tesztelj.

Nem gondolnám, hogy úton van a baba.

2011. ápr. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!