Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek segít teherbe...

Szerintetek segít teherbe esni, ha most beszedek fél havi fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés
2,5 éve próbálkozunk, de belefáradtam az orvoshoz járásba és szeretnénk valami más módszert is kipróbálni.
2011. ápr. 12. 14:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem fogok az orvos tudta nélkül csinálni semmit. Tapasztalat szerzés miatt írtam ki a kérdést, mert nagyon sok ismerősöm vetette fel a dolgot, köztük olyanok is, akik így estek teherbe és nem lombikosok voltak.

Én ezerszer jobban érzem magam így, hogy nem kelek és fekszem azzal, hogy

-hol tart a hőm

- ma van peteérésem és most kell együtt lennünk

- megint vérvétel

- megint orvos és vizsgálat és stb.

Sokkal jobb a szex köztünk, sokkal jobb kedvünk van, mert nem stresszeljük egymást a témával. Ha össze fog jönni, akkor örülni fogunk neki.

Mindenkinek köszönöm a hozzászolásokat.

2011. ápr. 12. 20:31
 12/12 sumergo ***** válasza:

Kedves Manka!

Én nem azt írtam, hogy egy lombikossal sem szedetnek, hanem azt, hogy nem a lombik indokolja a foggátló szedést, hanem valami más. A legtöbb lombikossal, legalábbis Tapolcán, nem szedetnek. Az én hormonjaimmal minden rendben volt, és nem szedettek. Örülök, hogy tök jó a semmiségeken vitázni, ahelyett, hogy elfogadnád, amit más ír.

2011. ápr. 13. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!