Szerintem akkor minimum egy havit szedj!Fél havit ne! Én 4évig szedtem fog.gátlót,doki azt mondta ha babát szeretnénk akkor tabletta abbahagyása után rögtön próbálkozzunk ,mert nagyobb az esély a teherbeesésre.Így is lett,abban a hónapban terhes lettem!
2011. ápr. 12. 14:23
2/12 anonim válasza:
Fél havit ne (min.1 havit), de én biztosan semmibe nem kezdenék bele úgy, hogy a dokival ne beszélném meg (mi 3 évig próbálkoztunk egyébként mire összejött, tehát nem lehet rám mondani, hogy "könnyen beszélek").
2011. ápr. 12. 14:32
3/12 Manka68 válasza:
Szia!
Velem is szedetett a dokim fél havi fogamzásgátlót, azzal a céllal, hogy kiüssék a saját hormonháztartásomat. Ezzel csak jól összekavarod a hormonjaidat!
Mibe fáradtál bele? Miket csináltak eddig?
2011. ápr. 12. 14:39
4/12 A kérdező kommentje:
Jó pár hormonvizsgálatom volt, aminek az eredménye jó volt. Reggeli hőmérőzés, vérvétel, ultrahang, vizsgálatok. Volt átjárhatósági vizsgálatom és minden rendben találtak. Kb 4 hónapja nem foglalkozom semmivel, mert úgy éreztem, hogy becsavarodok. Mindig csak a fogantatás járt az eszembe. Sokkal jobban érzem magam mostmár. Véleményekre voltam kíváncsi, mert a környezetembe volt olyan anyuka aki így esett teherbe, hogy fog.tablettát szedett be.
2011. ápr. 12. 15:05
5/12 anonim válasza:
Én nem szednék fogamzásgátlót ... Ha teljesen kivizsgáltak és minden eredményed jó, akkor lehet pszichés probléma is: lehet, hogy már annyira szeretnétek a kisbabát, hogy azért nem sikerül.
2011. ápr. 12. 15:22
6/12 anonim válasza:
Ha most rendben van a hormonháztartásod, miért akarod jól szétcseszni?
Fél havit semmiképp ne szedj be, és különben is egyeztetni kell a nőgyógyászoddal a továbbiakat. Főképp, hogy ő írja fel a tablettát....
2011. ápr. 12. 15:43
7/12 Manka68 válasza:
Szia!
Párod is rendben van?
Milyen hormonokat néztek eddig neked? Biztos, hogy nem maradt ki valami?
2011. ápr. 12. 15:47
8/12 anonim válasza:
Orvosi felügyelet nélkül önkényesen nehogy hormont szedj! Azzal lehet, hogy többet ártasz magadnak. Fog.gátlót lombik előtt szoktak felírni. Mi 2 éve várunk babára, én is rettentően bele vagyok fáradva, tehát megértelek. De egy nő a világ végére is elmenne egy kisbabáért :)
2011. ápr. 12. 16:11
9/12 sumergo válasza:
Szerintem a probléma fajtájától függ, hogy szedetnek- e foggátlót a terhesség elősegítésére.
Én lombikos vagyok, jó pár lombikost ismerek is, de közülük senkivel nem szedettek, velem sem.
Inkább valamilyen jellegű hormonprobléma esetén szedetik. Abban egyetértek a fentiekkel, ha rendben vannak a hormonjaid, semmi nem indokolja, hogy szedjél foggátlót.
2011. ápr. 12. 16:45
10/12 Manka68 válasza:
Szia kedves Utolsó!
Én is lombikos vagyok, és velem bizony szedetett a dokim 12szemet, azért, hogy a hormonháztartásomat lenullázzák!!
Semmi másra nem jó ez a módszer. A kérdező magánszorgalomból szeretné ezt. És még mindig nem jó 5let. Inkább végig kéne csinálni a kivizsgálásokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!