HSG vizsgálat egyszer elzáródás később nem?!
Figyelt kérdés
Most voltam HSG vizsgálaton, már 2 éve egyszer voltam az első inszememhez. Akkor a bal oldali petevezetékem el volt záródva, és piszkosul fájt is a vizságlat, viszont az első inszem összejött, és lett egy babám. Most szeretnénk kistestvért, újra meg kellett csináltatni a vizsgálatokat, és a HSGn pedig az jött ki, hogy mindkettő átjárható. Volt már valakinek ilyen? Igazából azt se tudom, hogy most kezdjünk e próbálkozni vagy menjünk megint inszemre.2011. ápr. 12. 14:16
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy akkor át tudták fújni és ezért múlt el az elzáródás? Sok sikert egyébként!
2/4 Manka68 válasza:
Szia!
Én azt olvastam valahol, hogy szülés közben "kipattanhat" az elzáródás.
Miért lenne szükség inszemre?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a HSG től múlt el az elzáródás, mert akkor nagyon fájt maga a vizsgálat, és egyértelmű volt, hogy el van záródva. Én is a szülésre gondoltam. Az elzáródás miatt lett inszem, mert minden más leletem negatív, és a férjemé is, ezért gonoltam, hogy most lehet hogy fölös az egész és inkább próbálkozni kéne, viszont nem akarok átesni a ló túlsó oldalára sem...
2011. ápr. 12. 15:55
4/4 sumergo válasza:
Bizony a HSG is feloldhatja az elzáródást, bár ez ritka, nekem ezért kellett mennem egymás után 2x, 2 hónap eltéréssel. Nekem nem lett jobb, de létezik ilyen. Valamint a terhesség is segíthet. Mikor kiderült, hogy mindkét petevezetékem el van záródva, a doki mondta, hogy erre a terhesség lenne a legjobb gyógymód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!