Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1,4 es Anti Müllerian Hormon...

1,4 es Anti Müllerian Hormon 33 évesen minek számít? Lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 16:12
 1/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem nagyon találtam erről semmit, csak ezt :

nők a termékeny korszakban: 1–10 µg/l

- csökkent fázis: 0,4–1,0 µg/l

- Menopauza: < 0,4 µg/l

- Felnőtt férfi: 1,5–4,3 µg/l

18 és 29 év között 20-25 pmol / L, 30. évtől jelentősen csökken, és 37. életkora körülbelül 10 pmol / L. Annyit írnak, hogy az 0,5 alatti értéknél a stimu nem hoz olyan jó eredményt.

Egy másik helyen :

Referenzbereiche: (értékek)

( Nőknél) Frauen 1-5 ng/ml

( csökkent fázis )ovarielle Restfunktion: 0,8-1,0 ng/ml

( Menopauza)Menopause: < 0,1 ng/ml

Nem tudom, neked milyen mértékegységben van megadva, de szerintem ez igazából még nem sokat árul el.

FSH-d mennyi?

2011. ápr. 12. 10:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Az FSH m 11, es sajnos van 7 db 5 mm es petefeszekcisztam. Mar honapok ota vizsgalgatnak, de meg diagnozis semmi. Senki nem mond semmi konkretat. Viszem az eredmenyeket, kipipaljak, de tajekoztatast egyaltalan nem kaptam, pedig szinte mindig rakerdezek, hogy akkor most mi van. Rohej hogy a neten kell az embernek az ilyesmirol utanaerdeklodnie, mikor elvileg szerintem erre (lenne) valo az orvos.
2011. ápr. 13. 08:29
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Hát szerintem ha jót akarsz magadnak, keress magándokit, különben nem érsz a végére soha tényleg. A 11-es FSH nem túl jó, de még nem reménytelen, és hallottam már olyat, hogy javult. Szintén cisztás volt az illető. SZóval szerintem nem reménytelen a helyzeted, csak végre egy jó dokit kell találnod.

A cisztákra én neked is azt tudom csak javasolni, hogy terheléses cukor és inzulin vérvétel, valószínűleg neked sem jó, mint a legtöbb PCOS-snak. Cukros diéta, mozgás és cukorgyógyszer, és maguktl elmúlnak a ciszták, és talán még arra is lesz esélyed, hogy spontán legyél babás.

Majd írj, hogy hogyan haladnak a dolgaid!

Drukkolok neked!

2011. ápr. 14. 04:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Látom már régi a kérdésed, csak kerestem az anti müllerian hormonra és kidobta. Én 35 éves vagyok, menzesz problémám van, felborult a hormonrendszerem, és most kértem ezt a vizsgálatot, csak hétfőn megyek vérvételre. Azt szeretném kérdezni, hogy neked végül mit mondtak erre az 1,4-es eredményre? És van már diagnózis? És lehet még babád? Nagyon megköszönöm, ha írsz!
2012. jún. 13. 14:08
 5/5 anonim válasza:
Keressetek rá a Creighton módszerre a neten! Már sokakon segített, hogy elérjék a várandósságot!
2013. máj. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!