Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hámlik a jobb mellem mitől lehet?

Hámlik a jobb mellem mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ki van száradva. Terhességi tünetről még nem hallottam, hogy ez lett volna, max. a 12. hét után.
2009. márc. 1. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy pár hónapja viszonylag sokszor kapok mindenhonnan olyan mailt, amiben arra hívják fel a nők figyelmét, hogy ez is lehet az emlőrák egyik tünete. Ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de ha csak az egyik, és főleg a bimbó(udvar) vagy esetleg varasodik/viszket is, jobb megnézetni orvossal! A mailben Paget-kórnak írják.
2009. márc. 1. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Néhány kérdéssel lejjebb én is feltettem ezt a kérdést, nekem az jött hogy terhes vagyok.

Én tesztelek és ha negatív jövő héten úgyis megyek dokihoz mindenképp megkérdezem, nehogy tényleg valami baj legyen.

Más tüneted van? Mikorra nem várod?

2009. márc. 2. 08:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Álmos vagyok és február 21 re nem vártam de 16-17 ig irta a ciklus. hu a peteérésemet és februárban minden másnap próbálkoztunk a hasam is elég sokszor szurkál és mindig olyan mint mielött megjönne ez kb a peteérés után egy héttel kezdődött,Csináltam tesztet is de az negativ lett bár a pé óta most telt le a 2 hét.Lehet hogy terhes vagyok de nem merek benne hinni annyit csalódtam már.Ja és hajnalban fel kell kelnem pisilni is.Olyan jó lenne már:-)
2009. márc. 2. 12:52
 5/6 nini24 ***** válasza:

Szia!

Hadd kérdezzem meg, baba volt a hámlás oka?:)

2009. ápr. 26. 08:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia!Nem sajnos nem.Épp tegnap mondtam hogy nekem elegem van ebböl és nem próbálkozom többet a dologgal.Lemondtam a babáról belátom hogy nekem nem az a sorsom hogy anya legyek.Miért kérded?amugy köszi a kérdést.
2009. ápr. 27. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!