Belenéznétek a görbémbe? Alighanem ebben a hónapban lemaradtunk a babáról.
Figyelt kérdés
Most kezdtem mérni, nem tudom, hogy jól értelmezem e, 15én volt a tüszőrepedés és a rá következő napon a peteérés? Nem nagy a külömbség a mérések között (időpontban gondolom)?
2009. márc. 1. 18:15
1/2 anonim válasza:
az ilyen össze-vissza mért hő értékelhetetlen, használj ovu tesztet, ahhoz nem kell hajnalban kelni és kimutatja, így időpocsékolás méregetni!
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon jól csinálod, szép a görbéd is. Sajnos igazad van, PÈ a 15. napon volt. Ekkor és az utána következö napon kellett volna akcióba lépni. Vezesd nyugodtan tovább a görbédet, így jobban kiismered a testedet és jelzéseit. Próbálhatsz ovu tesztet is bevetni, ez alátámaszthatja a feltételezésedet!
Én is így csináltam, s az eredmény még a pocakomban van.
Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!