Erről lemaradtunk? Ebben a hónapban nem fog sikerülni?
Szerintem a 18. napon volt péd
Az előtte lévő együttlétből talán sikerülhetett.
19-20 nap körül volt ovuláció, a 16-i együttlét kissé távol van, előfordulhat, hogy 5 napig is elélnek a hímivarsejtek, de azért jobb ilyenkor többet együtt lenni, ha konkrétan babát szeretnétek, és nem csak úgy "jöjjön ha akar".
A nyáktünetet is érdemes figyelni, ha lesz legközelebbi ciklus...
Minden jót!
Én nem értek a görbékhez,ezért bocsi,de nem tudom hogy aki babát szeretne miért csak 3 szor van együtt a párjával egy hónapban.Tudom lehet nem volt rá lehetőség mert nem volt otthon vagy bármi,de annyi esetben találkozom ezzel.
Mi is a próbálkozásnál tartunk,és lehetőségünk is van rá sokszor,és minél többször,mégsem biztos hogy lesz:S
De valahogy még is azt vallom,a legtöbb amit tehetünk az ha sokszor szeretjük egymást apával.Ez csak az én véleményem,ettől persze lehetnek eltérőek is.
Minden esetre nagyon szorítok Neked!Megy a drukk!
Akkor végre valaki egyetért velem.:))
Igazából tényleg nincs közünk hozzá,meg bármi lehet,külföldi munka akármi amiért így alakul,és lehet itt pont ez van,de csak azért írtam mert már nem először találkoztam ezzel:S
Szerintem ez a recept:vitamin,lúgos víz,folsav,2 naponta szex.
Tudom,hogy kicsit "gyártósnak" hangzik,na de a görbézés,meg a többi se kutya.
Persze mondom mi még az elején vagyunk,ha ne adj isten tovább tart,biztos én is minden követ megmozgatok majd.De!!!A kövek megmozgatása ne menjen a szex rovására!!!
Mert anélkül...bogyó ide tea oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!