Az első pozitív ovulációs tesztemnél nem tudtunk együtt lenni a párommal, csak a másodiknál. Félek, hogy esetleg lemaradtunk róla?
Lehet, hogy a 14. napon kellett volna bejelölnie a programnak, amikor megemelkedett a hőm?
Ez az első hónapom, hogy ovu. tesztet használtam.
Kedves Kérdező!Nem maradtatok le semmiről!Ugyanis a + teszt azt jeenti,hogy 24-36óra múlva LESZ tüszőrepedésed.Ha az utolsó + nap utáni első --napod van,na akkor VAN tüszőrepid!Javaslom vedd elő apát és hajrá!Ilyenkor annyiszor legyetek eggyütt,ahányszor tudtok!(de ne óránként azért:))
Próbáld ki a gyertyázást,vagy tegyél a popsid alá egy kispárnát és úgy csináljátok,mert segíted a srácokat ezzel is előre haladni.De maradj az aktus után így kb:félórát,és az is fontos,hogy apa ne siessen "távozni" mikor elment.
Sajnos idáig nekünk nem sikerült,nekem is ma ,holnap van ovum.Este leszünk eggyütt,meg holnap hajnalban--bár én ebben a hónapban nem használok ár ovutesztet--,de a hőm ma feljebb ment,és figyelem a nyákomat is.Sok sikert,és kellemes eggyüttléteket nektek is!!!
Bocsi,most tudtam megnyitni a görbédet.Jókor voltatok eggyütt,reméljük sikerült!Drukkolok!
első voltam
Kedves Válaszoló! Köszönöm, hogy ilyen érthetően válaszoltál a kérdésemre :)
Ötödik hónapja próbálkozunk, bízunk benne, hogy ez a hónap sikeres lesz. A gyertyaállást most én is alkalmaztam, az hátha segít.
Ti mióta próbálkoztok?
Szintén 5 hónapja:)
Nagyon drukkolok neked,hogy legyen baba!
Nekem még csak most van ovum...talán sikerül.Nagyon jó lenne egy kis fütyis a 2 lány mellé:)--de a lényeg,hogy egészséges legyen!!!
Remélem megírod a fejleményeket!Kíváncsian várom a folytatást!
Köszi a drukkot, aranyos vagy!
Mi még az első babára várunk, de nagyon. Mindig sírógörcsöt kapok, amikor megjön a mensim, de talán most sikerül. Egy hét múlva talán már tudni fogom, hogy sikerült-e.
Szorítok Neked is, hogy összejöjjön a kis fütyis :)
Első:Köszi szépen!
Amúgy a görbéd alapján jókor voltatok eggyütt!:)Mi meg hajrázhatunk--de ez nem baj:)
Kíváncsi vagyok mi lesz az eredményed!
Nekem sajnos nem sikerült :( , megjött.
Neked valami fejlemény van-e az ügyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!