A debreceni Kaáliba jár valaki most közületek?
Figyelt kérdés
Jó lenne valakivel beszélgetni aki hasonló cipőben jár ugyanarra a helyre.A folyosón várakozva ott nem igazán sikerült ismerkedni,mivel rajtunk kívül minden pár román volt,amin egy kicsit ki is akadtam,hogy egy magyar intézmény folyosóján nem lehet magyar szót hallani,csak románul karattyolást:(2011. ápr. 10. 16:03
11/14 anonim válasza:
Szia
Én csak bíztatni szeretnélek. Mi is a debreceni Kaáliba jártunk. Tavaly augusztusba kezdtük. Elég sokat kell járni, főleg, ha a hosszú protokollt megkezditek. Injekció, vérvétel, ultrahang hegyek, nagyon sok kitartás. Novemberben volt az első leszívásom abból 19 petesejt lett, de csak 10 maradt meg, kettőt visszakaptam, 8 lefagyasztva lett. Ez nem sikerült. Januárba mentünk vissza, hogy a lefagyasztottakat ültessék vissza. Rövid protokollt indítottak. Aztán január végén egy picink maradt, aki most itt van a pocimba és 14. hetes vagyok vele! :)
Én 26 éves vagyok. Ha van kedved beszélgetni, nagyon szívesen! :)
12/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy akkor nem csak engem idegesített a román karattyolás. :) Rengetegen vannak. Persze azért, mert nekik mindenért fizetni kell még a beültetésért és a leszívásért is és nyilván ők hozzák a pénzt. De engem is kifejezetten irritált, hogy hol is vagyok?
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Előszöris gratulálok nektek a babához.Megírnád az email címed? :)
2011. ápr. 11. 11:32
14/14 A kérdező kommentje:
Vagy msn címetek,aki szeretne beszélgetni...Úgy kényelmesebb lenne.Nem vagyok fent egyébként sem az iwiwen sem a facebookon.
2011. ápr. 11. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!