Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdjek aggódni? Forduljak...

Kezdjek aggódni? Forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
Első hónapunk, ezért figyelem magam. A gond az,hogy nekem a peteérésem után (már ha megtörtént), van nyákom! Nem tojásfehérjés, de nem is krémes. Inkább ilyen vizes-olajos állagú! Lehet,hogy akkor nincs pé-m! Mert akkor már szárazságnak kellene lennie nem? Nagyon elszomorodtam!
2011. ápr. 10. 08:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

De látjátok, csak baj van, mert egyikőtök sem írta, hogy nyugi, biztos van peteérésed!:(

Na mindegy, majd feldolgozom magamban!

Köszi még egyszer!

2011. ápr. 10. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Édes jó istenem.Én azt sem érted,hogy honnan vetted,hogy nincs.Ilyen nyák,olyan nyák....nem vagyunk egyformák!!!Soha semmilyen nyákom nem volt,és 3 gyönyörű gyerekem van.
2011. ápr. 11. 07:45
 13/13 Manka68 ***** válasza:

Tényleg ne figyelgesd magad ennyire, mert annál nincs rosszabb. Szeressétek apával egymást két naponta, és sikerülni fog. :-)

De mondom : ha úgy érzed, nem vagy rendben, kérj egy hormonlabort, és kiderül, hogy mi van. Mi innen nem tudjuk neked megmondani, max tippelni tudunk, vagy ha arra vágysz, hát mondhatjuk azt is is, hogy biztosan minden rendben van, ne izgulj! :-)

2011. ápr. 12. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!