Más is szédült az Elevittől? Régebben is szedtem különféle vitaminokat és nem szédültem egytől sem. Nem vagyok még terhes, csak tervezem.
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 15:29
1/5 anonim válasza:
én 6 honapja szedem az Elevitett de nem szédülök töle egyáltalán.Nem hiszem hogy szédülést okozna szerintem más lehet a baj ha szédülsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Kétségtelen ,h attól szédülök,mert kipróbáltam és amikor nem vettem be nem szédültem.(legalább 7-szer próbáltam meg nélküle)Bevétel után k.b. 1-2 órára rá elkezdek szédülni.
Kiváncsi vagyok ,hogy van-e még valaki aki így járt?
2009. márc. 1. 15:36
3/5 anonim válasza:
en is jartam igy,de nekem a doki mondta hogyha telittve van a szervezet vitaminnal es meg plusz veszel be akkor lehet ez a mellekhatasa,meg hanyinger is...
4/5 anonim válasza:
Szia,
én is szédültem tőle, nem kicsit. Ráadásul székrekedésem lett tőle. Váltottam gravidára, nekem jobban beválik. Nincs szédülés és semmi mellékhatás.
5/5 A kérdező kommentje:
A Gravida miben külömbözik?
Egyéb vitamin-készítménytől én sem szédülök.Úgyhogy nem lehet az sem h telített a szervezetem vitaminokkal.
Dehát ezt kismamáknak gyártják...mégse jó mindenkinek?
Más fórumokon egyre több anyuka panaszkodik h szédül tőle.
2009. márc. 1. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!