Szerdára nem vártem, nem is jött meg! Van két halvány pozitív tesztem! Ha holnap elmegyek dikohoz meg fogja tudni állapítani hogy van e baba? Nehéz fizikai munkát végzek és ez miatt kellene minél elöbb megtudjam!
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 15:21
1/5 anonim válasza:
hááát attól függ mikor volt a beágyazódás. Elvileg jöv.hét szerdán 5 hetes vagy petezsákot már látnia kell.
2/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mond el neki mindezt amit leirtál most! Persze h megtudja mondani h tehes vagy -e. Ő csak akkor tud felvenni táppénzre, ha van már szivhangja a kicsinek, és az kb a 6-7héttől van. Addig az ő javaslatára a háziorvos vesz fel táppénzre.
3/5 anonim válasza:
Attol fugg, hogy hany hete fogant meg. Nekem a 6-ik heten sem mutatot semmit az ultrahang, pedig ket eros pozitiv tesztem volt. Viszont biztos hogy terhes vagy.Gratula!!!
16 hetes kismama.
4/5 anonim válasza:
A kimaradt menszi után szűk 1 héttel már látta a dokim,de nem volt benne biztos.Egy sötétebb kisujjbegyem nagyságú foltnak látszott amire azt mondta,h talán az,de lehet vérrög is.Azt is mondta h ha + a teszt akkor bizti,h baba.
Baba volt.
5/5 anonim válasza:
a sógornőm ugyanígy járt, a gyerekre veszéles volt a munkaköre, így ő pozitív teszt után azonnal ment a dokihoz, ki is írta, bár csak megnagyobbot méhet és vastag nyálkahártyát látott, és azt mondta, hogy ez még "hivatalosan" nem terhesség csak "dolgozik a hormon" nagyon. kiírta a sógicát és két hét múlva visszarendelte, most már 10 hét körül van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!