Terhes lehetek? Mondanátok véleményt?
Figyelt kérdés
szoptatom 9 hónapos babámat, 2 hete megjött, 6 napig tartott, teljes normális menstruáció volt. Azóta nem voltunk együtt a párommal, de tegnap és ma hányingerem van szinte egész nap, fáradékony vagyok és reggel farkas éhesen ébredtem, ugyanúgy mint az elözö babámnál. a höm mensi óta 36,7 - 36,9 között van.2011. ápr. 9. 21:22
1/3 Twilight1980 válasza:
Ha két hete volt menstruációd,szerintem nem lehetsz terhes..:S
2/3 anonim válasza:
Ha két hete megjött és hat napig tartott akkor az utána lévő egy hétben estél teherbe? akkor nagyon koraiak a tünetek! Ha az előző ciklusban estél teherbe,és mégis megjött csinálj tesztet ,mert akkor már délután is kimutatja( és keress fel egy orvost a vérzés miatt). Nem írtad,hogy védekeztetek-e ,mert ha igen akkor nem valószínű,hogy terhes vagy!
3/3 A kérdező kommentje:
a mensi óta nem voltunk együtt, és elötte pedig nem védekeztünk, köszi a válszokat
2011. ápr. 10. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!