Eddig fogamzásgátlót szedtem több évig, most mivel babát szeretnék abbahagytam kb.1 hónapja. Eddig mindig rendszeresen jött meg (28 napos ciklus), most 37. napon járok és semmi. Lehetek terhes? Szeretnék minél több véleményt!
Hát végül is lehetsz terhes, de szerintem csak az van ami olyan sokmindenkinél aki abbahagyja a gyógyszert. A szervezeted még nem szokta meg az új helyzetet, össze van zavarodva. Várj 3-4 hónapot, hogy helyreáll-e a rend, ha nem akkor menj el dokihoz. Vagy talán próbáld meg a cickafark teát. Az jó a ciklus beállításához.
A mensi előtti barnázás sok esetben sárgatest elégtelenségre utal.
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak, most léptünk a 29. hétbe:)
Szerintem tesztelj még egyett!
Várjuk az eredményt! :)
Szia! A 3. válaszoló vagyok. Sajnálom nagyon! Én voltam annak idején orvosnál, kb. 2 hónap után! Azt mondta, hogy a méh nyálkahártyájának fel kell épülnie, s akkor lesz mensi. Ez egyéntöl függö folyamat, van akinél lassabban megy (nálam 3 hónap), s még azután sem mindig pontos! A ciklusod újra be fog állni.
Ha nagyon aggódsz, kérd ki az orvosod véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!