Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetsèges hogy Bab&agr...

Lehetsèges hogy Babàm lesz?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi törtènik most velem de aki volt hasonlo helyzetben kérem iron! A ciklusaim 25,26 naposak szoktak lenni.Az utolso mensim ami január 30.-àn volt,3 napos eléggè barnás szinü volt.Nem pecsételès annàl több.Èrdekes volt mert a 3. hètre jött meg,a 20.napra.Csodálkoztam mert mensinek tul korai volt de nem foglalkoztam vele gondoltam ez egy ilyen honap volt. Ràkészültem a köv.ciklusra és tegnap csinàltam ovustesztet ami + lett.Este azonban nagyon erös hànyingerem lett,rosszul voltam.Ma is hànyingerem van,fáj a fejem de nincs lázam. Lehetsèges hogy terhes vagyok ès most vagyok a 4.hèt 4.napjàn? Nem èrtem mi ez...Ilyenkor kezdödhetnek terhes tünetek?Vagy várjam meg ezt a honapot hogy mi lesz?Lehetséges hogy az ovulàciom miatt van ès az a mensi ilyen rosszul sikerült volna? Mi a vèlemènyetek? Nagyon köszönöm a vàlaszotokat!
2008. febr. 10. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is a 20-21.napon volt barna váladékom és a 28. napon végzett terhességi teszt pozitiv lett. A terhességi tünetek általában az 5-6.héten jelentkeznek ha jelentkeznek. Nem mindenki van rosszul. Szerintem vegyél terhességi tesztet.
2008. febr. 10. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag a ovuteszt is jelezhet pozitívat terhesség esetén. Szerintem vegyél egy terhességi tesztet, ha az + lesz, akkor mehetsz a nőgyógyógyászhoz:). A terhességi tünetekre meg nincs recept, hogy mikor jelentkeznek, ha egyáltalán jelentkeznek.
2008. febr. 10. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm hogy irtàl! Tudod az zavart be hogy nem tudom eldönteni hogy ez a barnázás most beàgyazodásos vérzès volt e mivelhogy a 3.hétre jött,vagy ilyen rossz volt most a honapom.

Köszönöm mègegyszer!!

2008. febr. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!