Hallottatok már olyanról, hogy valaki hosszú ideig fogamzásgátló tablettát szedett, és utána nem volt peteérése?
Hallottam, saját magamról.
Szépen kialakult a pcos, mert a sok pete nem érett meg, csak letapadt, így volt, aztán bromocriptin, meg clostylbeggit és így lettem terhes.
5 év harmonet után .
a fogamzásgátlók meddőséget, pcos-t és minden lehetséges hormon diszfunkciót okozhatnak, úgyhogy igen gyakori ez, pláne, ha huzamosabb ideig hormonszint-ellenőrzés nélkül szedted.
ha babát szeretnél, akkor menj dokihoz kivizsgálásra, gyógyszerrel általában orvosolható ez a gond.
A barátnőm a napokban adott életet egy gyönyörű kislánynak.Gyógyszer mellett lett babás:D
Nem hagyot ki egyet sem!Ha a baba jönni akar akkor jönni is fog:D
Van ilyen,de az is lehet, hogy nem a tabi miatt nincs neki pé.
Első válaszoló:hány évig szedtél és milyen tablettát?Én pont az ilyen rossz hírek miatt gondolkozom azon,hogy abbahagyom.3 éve szedek meliane-t,az sok időnek számít már?
Köszönöm a válaszokat!
Most konkrétan még nem szeretnék gyereket, de néhány év múlva valószínűleg igen. Hét évig szedtem folyamatosan négyfélét: Mercilon, Gracial, Trinordiol, majd Yadine. Miután abbahagytam, elég gyorsan visszaállt a menstruációs ciklusom, de nem észlelem a peteérés tüneteit, úgyhogy aggódom egy kicsit. Ha nem próbálkozom a teherbeeséssel, meg lehet attól még kérdezni az orvost, hogy van-e peteérés, vagy csak azt vizsgálják ki, aki már próbálkozik? Hormonszint-ellenőrzést soha nem végeztek.
Első válaszoló: örülök, hogy összejött :) És jó tudni, hogy vissza lehet állítani.
Még egy kérdés: a pcos-nek vannak észrevehető tünetei?
Itt találsz információkat a PCOS-ról:
Köszönöm, megnézegettem.
Azt hiszem, rosszul tettem fel a kérdést: inkább az érdekelne, hogy ti konkrétan milyen tüneteket észleltetek.
Megcsináltam a tesztet: a pcos-szindróma megléte "nem gyanús, de valószínűsége megvan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!