Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék, de melyek a...

Babát szeretnék, de melyek a termékeny napok?

Figyelt kérdés

Jelenleg fogamzásgátlót szedek, ami ugye 28 napos ciklusokat csinál. Úgy tudom, hogy a fogamzásgátló abbahagyása utáni első hónapban sikeresebb a teherbeesés elvileg. Ha abbahagyom a gyógyszert, akkor úgy kell számolnom, hogy a 14. nap körül van peteérés? Alapjáraton, fogamzásgátló szedése előtt 32 napos ciklusom volt, tehát akkor inkább ezzel számoljak (ezek szerint a 16. napra esne a pé.)?

Tudom, nem lehet pontoson megállapítani, mert nem vagyunk gépek, de kíváncsi vagyok. Tapasztalatok? Írjatok!

2011. ápr. 8. 08:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert akarok ovu tesztet venni és nem tudom hányadik nap kezdjem el a tesztelést. Ahogy nézem elég drágák..
2011. ápr. 9. 12:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Vegyél a vaterán vagy a teszveszen ovutesztet, sokkal jobb az ára, és jók. Nekem legalábbis beváltak:)
2011. ápr. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!