Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor most sem sikerült?...

Akkor most sem sikerült? Pedig azt hittem, hogy sikerült elcsípni. A peteérésem is mintha a 11. nap körül lett volna az érzésekből. Előtte és utána is voltunk együtt.

Figyelt kérdés
Néhány napja fáj a mellbimbóm, ami még sosem volt jellemző. Csütörtökön nem várom. Viszont ma érzem a jellegzetes érzést, hogy meg fog jönni. Délután fájdogált is a hasam. Már indítottam egy topikot azoknak, akik 4-ére nem várják, hogy van e valamilyen tünetük. Elszomorít, hogy érzem a mensis dolgot a hasamban. Szerintetek korai elszomorodnam, vagy még reménykedhetek? Írnának olyanok akik voltak terhesek úgy, hogy hasonló tüneteket éreztek?
2009. febr. 28. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem is ezek az érzések voltak az előző hónapban. Sajnos meg is jött. De ha neked véletlen megjön, ne keseredje el, új hónap jön és utánna újra mindent bele. Remélem te is mihamarabb babás leszel. Fel a fejjel ha esetleg megjönne, ha nem, akkor gratulálok :D
2009. febr. 28. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
A csütörtök még messze van. A vérzés elmaradása előtti tünetekből semmilyen következtetést nem lehet levonni. Azok mindig két esélyesek és nincs ember aki előre megmondja, hogy mitől vannak. Ez első igazi gyanús jel a vérzés elmaradása, és egészen addig van remény.
2009. febr. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!