Kapta még itt valaki a bromocriptint hormonvizsgálat-vérvétel nélkül 2x1-es adagban?
Elég erős hormon gyógyszer így csak a semmire nem írhatják fel,főleg nem 2X1-et.Nincs valami testi tüneted ami esetleg indokolná?Mellekből tej csorgás,erősebb szőrzet állon és a mellbimbó körül?Általában ezek a tünetei a prolaktin hormon túltengésének amire a bromot adják vagy esetleg epilepsziás rohamok kezelésére!Mindettől függetlenül nagy merészség volt a dokidtól vérvétel nélkül fel írni mert ha esetleg nincs rá szükség csak rontja a hormon értékeid!
Javaslatom szerint vagy kérdezd meg tőle miért kell szedned és ha nem győz meg a válasz keress másik orvost mert ez így necces!!!
Kedves Kérdező!
Nekem is ezt a gyógyszert kell szednem, és nekem is laborvizsgálat nélkül írták fel. A mellemből erős nyomásra jött a tej, pedig már több, mint 1 éve nem szoptattam. Ez a gyógyszer nem Hormon tartalmú! és tényleg segített egy kicsit, mert szerencsére van tőle peteérésem...
Nem tudom mennyire vagy ismerős a témában, de a magas prolaktin szint gátolja a peteérést, és tünete a tejsavó szivárgása
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!