A spermavizsgálat nálunk nagyon rossz lett az ejakulátban semmi spermát nem találtak jövöhéten lesz nála vérvétel a hormonvizsgálat miatt, de ugye igy már semmi remény nincs a babára?
Hát a remény hal meg utoljára,de akkor is mind a ketten nagyon le vagyunk törve,remélem hogy nálunk is kiderül hogy hol a probléma és orvosolható.
Gratula nektek hogy sikerült és köszi a választ.
Ide menjetek, ők zsenik! a legjobbak az országban!
www.potenciaklinika.hu
Az én férjemet pár éve műtötték ott, Rusz dokinál voltunk, de Fekete is eszméletlen koponya.
Így hozzájuk mentünk a babaprojekt idején spermavizsgálatra is.
Telefonon kell bejelentkezni, a recepciós nő veszi fel, és mi 1 hét múlvára kaptunk időpontot, ami nagyon jó.
A spermavizsgálat 20e ft volt, de ebben volt manuális vizsgálat is, nincs-e esetleg a herékkel gond, visszér vagy ilyesmi! Aztán a vitt anyagot megvizsgálta a doki, 1 órán belül meg volt az eredmény!
Ha valakinek nem jó az eredmény, azonnal javaslatot tesznek a gond okának kivizsgálására, helyben lehetséges vérvétel is, meg here ultrahang is!!
És helyben műtenek is, ha éppen az kell!
Nagyon diszkrétek, modern minden, én mindig kisértem a páromat...
Szívből ajánlom őket, nagyon fontos, hogy úgy állnak hozzá mindenhez, hogy náluk nincs lehetetlen, és ez nagyon megnyugtató érzés!
A páromnak fitymaszűkülete volt, ez egy 30 perces műtét kb, és kontrollal együtt 50e ft volt. De mesteri lett a mű, nagyon értik a dolgukat. :) Csak, hogy látsd az árakat...
Szerintem megéri. A párom olyan bátor lett, hogy kijelentette, 40 éves korától minden évben megy rutinvizsgálatra Ruszhoz, hogy soha ne legyen semmi gond. :)
Remélem, tudtam segíteni.
Szívesen!
Gondolhatod, a párom is félt a műtéttől, de Rusz úgy megnyugtatta, hogy én féltem jobban, nem ő. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!