Létezik ilyen hamar beágyazódás?
Szerintem is lehetett beágyazódás!
De akkor ezzel az erővel nekem is lehetett, mert én meg egy kis halvány barna foltot tapasztaltam ovuláció után jó pár nappal, ami soha nem fordult még elő eddig! :)
Reménykedem.
16:03-as vagyok
Szerintem lehet ilyen hamar is már, mert én már olvastam ilyen történeteket is itt.
Meg nekem pl. egy kalkulátorban is hamarabb tette a beágyazódást 1 nappal, tehát olyan 6. napra.
A másik dolog, az is lehet, hogy elnéztük az ovulációt! :) Legalábbis nálam ez előfordulhat, mert nem törvényszerű hogy másnap emelkedjen meg rögtön a hő, az is lehet, hogy csak 2 napra rá emelkedik meg! Nálam ez is lehet, mert 3 napig végig alaphőn voltam és utána emelkedett csak meg! De korántsem biztos, hogy közvetlen előtte levő nap volt az ovum! Érted?
Reménykedjünk! :)
Drukkolok magunknak!
19:16-os vagyok.
Én akkor tesztelnék helyedben, ha késik 1 napot a mensi. Én ezt fogom tenni. Ha pénteken nem jön meg, akkor szombaton reggel tesztelek. Nem merek hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!