Óvszer mellett esett valaki teherbe, úgy, hogy nem történt semmi "baleset"?
15 hónap, az komoly! De hidd el, lehet, hogy az elején egy picit nehezebb lesz, de utána nagyon hamar összenőnek! Biztos élvezni fogjátok!
Eleinte voltak egészségügyi problémáim, de mostmár valahogy úgy érzem, megerősödött a szervezetem, talán hozzászokott e feladathoz... Igazából pont azért terveztünk most 3 év szünetet, hogy regenerálódjon a szervezetem, de ha már így alakult, akkor ezt is bírni fogom!
Nem mondtad, mikor született a nagyobbik. Nekünk május 26-án született a legkisebb (csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy kb. egyidősek).
május 29. a lányunk, a fiunkat augusztus 31-re várjuk, talán meglesz a 15 hónap :)
Hű,de furcsa leírni, hogy "fiunk" :)
Kicsit tartok tőle, hogy hasfájós lesz, a lányunk nem volt, 6 hetes korától végig aludt éjjel, szopizott szépen végig, most is haspók, a foga gyötörte csak meg, de az is néhány napig tartott.
Reméljük egyébként, hogy tényleg összenőnek majd, és nem okoz gondot, hogy lány-fiú :)
Gondolom sok múlik rajtunk (szülőkön), jó kis próba lesz az egész családnak :)
Május 29? (Az én szülinapom. :-)) Akkor csak 3 nap van köztük! :-)
Nálunk is lány-fiú az első kettő (azóta sorban fiúk jöttek), köztük 19 hónap van. Jól összenőttek (most 6 illetve 4,5 évesek), csak elég sokat veszekednek... De amúgy nagyon szeretik egymást!
Hidd el, nagyon jó lesz így!! Gondolom, örülsz, hogy fiú! :-) Nálunk most mindenki kislányért szurkol, de persze ha kisfiú, akkor is örülni fogunk!
örülünk persze, hogy fiú, de lehet, hogy nyugodtabb lennék, ha kislány lenne :) mi annyira nem akartunk fiút, mint sokan, meg eleve nagycsaládot tervezünk, így gondoltuk előbb- utóbb lesz fiú is esetleg a lányok között, vagy lány is a fiúk között :)
Remélem összenőnek, majd alakul :) Most egyelőre az altatással szenvedünk, nem egy gyaloggalopp :D
Én olyanról is hallottam, hogy nem elszakad az óvszer, hanem valahogy ereszt. Nem tudom, miért, meg hogyan, mi még sosem használtuk, és nem is szeretném...
Gratula a babócákhoz! :) Az én kisfiam most lesz egyhónapos, 18-án! ;)
Kedves kérdést kiíró: Nem értem, ezt az elöre beskatulyázást!! Nekem fiam van, SOHA nem volt hasfájása! Söt, most 20 hónapos, és most elöször lett náthás. (Ez a legkomolyabb betegsége.)
3 barátnömnek fia van, egyik sem hasfájós. 2 barátnömnek lánya van - egyiknek 2-, mindhárom lány hasfájós.
Ennyit a beskatulyázásról! De érdekesnek tartom, hogy emiatt nem örülsz neki, hogy fiú... Ilyen érvet még soha sem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!