Mi lehet velem!? Egy olyan kerdesem volna, h marcius 17-en jott meg a bajom es aprilis 2an voltunk eggyutt a parommal es hat kiszakadt az ovszer, mi nem vettuk eszre es hat sokaig meg bennem maradt! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Most meg olyan erzesem van neha mintha mingyart megjonne,na meg a mellbimbo is erzekeny(ami sose szokott),folyasom is van es eros,derekam is faj!De ezek nalam korai meg hat csak a hasam szokott gorcsolni ez meg olyan szuros erzes!!14en kene megjonni!Utalhatnak ezek terhessegre???2011. ápr. 6. 15:16
1/8 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes, de szerintem ezt Te is tudod.
És igen, ezek olyasmi jelek, de így az elején még nem szokott semmiféle tünet lenni, vegyél 1 tesztet, pár100 ft.
2/8 anonim válasza:
Ha 2-án voltatok együtt akkor még nem lehetnek terhességi tüneteid! Miért nem írattál fel esemény utánit?
3/8 Vilcsianyuja válasza:
Persze hogy teherbe eshetsz, de a mostani tüneteid, így négy nap után, még 100%-ig pszichések. Viszont azt ugyan miért vártad meg, hogy lejárjon a 72 óra, és ne tudj esemény utáni tabit bevenni? Én, mikor így jártam egy országjáró túrán, éjjel mentem a városi kórházi ügyeletre, aztán az ügyeletes gyógyszertárba az ország másik felében, és lesz@..tam, mennyire csúnyán nézett rám a patikus... most akkor cidrizz csak még másfél hetet, mire érdemes lesz tesztelned...
4/8 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz,de en tablettat nem vennek be,mert igaz vedekezunk,de en orulnek ha jonne egy baba!Es ugy hallottam,h lehetnek ilyen tunetek a beagyazodaskor is!!En mindig ugy voltam vele amit a sors elrendel annak ugy kell lenni,de mivel meg tapasztalom ilyen teren nincs ezert is fordultam ide,h kerdezzek!!!!
2011. ápr. 6. 15:29
5/8 anonim válasza:
4 nap után még semmi se ágyazódik be sehova. A tünet pszichés, mert már nagyon akarod a gyereket. Csak az a fura, hogy ha védekeztek, a párod nem akarhat gyereket..felcsináltatni magad meg enyhénszólva durva..
6/8 A kérdező kommentje:
En kerdeztem es nem banto dolgokat akarok hallani es olvasni!!Nem arrol van szo,h nemakar,o is ugy van vele ha jonni akar akkor hadd jojjon!!Es felcsinaltatni magam????Sose!!!Es miert??Mert az nem en lennek,es gondokat magamnak foloslegbe nem csinalnek!!!
2011. ápr. 6. 15:48
7/8 anonim válasza:
Kislány, ha úgy lenne vele, hogy jöjjön, ha jönni akar, akkor nem védekezne, erről ennyit..
8/8 Vilcsianyuja válasza:
Minden bántó szándék nélkül: most nyugodj meg szépen, feledkezz meg a dologról, elég lesz izgulni egy hét múlva, hogy megjön-e vagy nem. Ha úgyis megtartanád, és a párod se nagyon ellenkezik, akkor most felesleges végigaggódni ezt a hetet, ha meg nem lesz baba, hát legalább tudod, mit várhatsz el és mit nem a párodtól ilyen helyzetben. Amúgy, azért ha a párod maga még nem akarja 100%-ig a babavállalást, inkább várj még türelmesen, már ha látsz rá reményt, hogy megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!